Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VinoRosso

veterán

válasz Stalker-2572 #2133 üzenetére

ha magyarok csinálták hogyhogy nincs hozzá magyar szöveg? Amugy jól hangizk ahogy olvasgattam, valamilyen szinten új értelmet ad a játéknak, bár aztán ki tudja, hogy valójában milyen. Az infernoban is egy csomó jó ötelet van, de annyira gyökér módon nyúltak bele a grafikába, meg olyan idegesítően következnek be a váltások, hogy teljesen elrontja a játékélményt. Kiváncsi vagyok ezzel milyen lehet, majd lehet felteszem. Bár engem igazábóül a dead city érdekelne, kár hogy nincs olyan mod amiben ez benne van:( Érdekes, ahogy feltettem az inferno modot, mintha kevésbé akadna vele a gém. Kevesebbszer és rövidebb ideig esik le az fps, pedig már játszottam vele elég sokat, elmentem pripyatig, igaz nem csináltam meg semmit a fő küldetésből, kivéve a második agyszüpürcsölő lekapcsolását, de azt is csak azért, mert pszi-sisak nélkül lehetetlen átjutni a pripyatba vezető úton, egyserűen összeesik a márkdánom a keresztbe fektetett csövek után, hiába tolom bele az elsősegély csomagokat ezerrel :( Ennek a Pioboinak van valami köze a PIGI-s Prioboi hoz?

Új hozzászólás Aktív témák