- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobberBaron
tag
válasz
Alienhun79 #9511 üzenetére
Csak át kell nevezni két bármilyen ogg file-t (pl. $no_sound.ogg) intro_gsc_wp_l.ogg és intro_gsc_wp_r.ogg névre és betenni a megadott elérési útvonalra. Az intro video nem érdekes.
-
RobberBaron
tag
-
RobberBaron
tag
válasz
capulet75 #9265 üzenetére
Pedig a quest markernek mutatnia kell, hogy a bunkerből kijőve, a bejárattól balra eső, kerítéssel elzárt területen (nem messze onnan, ahol a Husi belelép az anomáliába) van az az artifact, amit Szidónak el kell vinni. Oda nem kell fegyver, se semmi. Ezután kapod meg a késed.
Ejjj, nagyon rutinból akarja tolni valaki. -
RobberBaron
tag
válasz
capulet75 #9262 üzenetére
Sok ilyen lesz még az OGSE-ban, ha rutinból tolod a vanilla SOC élményeid alapján, sokszor fogsz így járni. De éppen ez a jó benne. Azok közül a modok közül, amiben nincsenek új pályák, az OGSE-t tartom a legjobbnak: hű az alapjátékhoz, nem rombolja le a stalker hangulatát (mint sok más "elmebeteg" ruszki mod), hanem kiteljesíti azt.
Mondjuk elég nehéz, van pár húzosabb rész, ahol vért izzadtam, hogy tovább menjek. -
RobberBaron
tag
válasz
capulet75 #9260 üzenetére
Ez... a régi (eredeti) sztori része, más tanuló-bevezető küldik voltak anno régen, ezt hozták vissza némelyik modban. Ne rutinból játssz, hanem figyeld, hogy milyen küldiket ad Szidó az elején, csak azután engednek be a kezdők falujába, miután ezeket megcsináltad.
Az elején te vagy az ismeretlen arc, aki egyedüliként élte túl a death truck-ot, és attól félnek, hogy fertőzött vagy, ezért lőnek rád. -
RobberBaron
tag
Még mindig a Leandro's Widescreen UI (Ultimate) modhoz egy kép, ekkora lesz az inventory:
-
RobberBaron
tag
Nem javítják, mert nem tudják, nem értenek hozzá. A level editor egy külön műfaj, aki scriptelésre specializálódott, az általában utálja, idegenkedik tőle.
Nem olyan egyszerű, amit kérsz, elég nehéz és bonyolult javítani egy szétmoddolt gamedatát level editorban. Semmit sem ígérhetek, de az utóbbi pár hétben erőlködtem egy kicsit a Stalkersouppal, és úgy néz ki talán sikerül összerakni egy új game.graph-ot és egy új all.spawn-t.
Az OL 2.2 inventory hibájának javítására próbáld ki ezt:
Leandro's Widescreen UI
[link]16:9 és 16:10 monitorokhoz készült, és sokkal könnyebbé teszi az inventory kezelését, a hátizsák 10x-re, a trade screen 5x-re, a loot screen 30x-ra van növelve. 1920x1080-as felbontásnál meg talán lapozni se kell az inventorydat.
-
RobberBaron
tag
Nem, sajnos biztosan nem javítottak semmit abból, amit felsoroltam. Ezt úgy lehet megnézni, hogy azokat a bugokat, amiket leírtam, a game.graph és az all.spawn megváltoztatásával lehet javítani. A game.graph 2010. májusi, az all.spawn 2010. augusztusi...
Ehhez képest kizárólag a scriptek és a configok változnak az új patch-ekben, de ez kb. olyan, mintha futóhomokra építenének kővárat.
Konkrétan tudom (leveleztem velük), hogy a mod készítői közül senki sem vágja a level editort, így nem tudták a hibákat javítani.
Az új pályák csatolását még orosz modderek csinálták meg (és el is csesztek pár dolgot) az AMK Narodnaya Solyanka modban, a STALKERSOUP pedig ennek a DMX moddal kiegészített változata, aminek a "karbantartója" és menedzselője egy amcsi scripter, akinek lövése sincs az új pályák moddolásáról, javításáról. -
RobberBaron
tag
Kicsit kínai lesz, de...
Sajnos a STALKERSOUP-ban azok a pályák, amiket nem a GSC adott ki hivatalosan, mind el vannak tolva, nem jó az ai mapjuk, és tele vannak ai mapon kívüli npc spawnnal (azonnali ctd) és érvénytelen waypointokkal, amik nélkül a smart terrainok nem működnek, emiatt rengeteg C stack overflow ctd van. Hihetetlenül sok hibát találtam benne, amikor megnyitottam a pályákat level editorban.
Ha valaki level editorban nem fixálja ezeket a bugokat, ezt a modot biztosan nem fogja végigjátszani senki.
Esélyed nincs az eredeti sztori végigvitelére, tele van olyan hibával, amik nem engedik tovább vinni a játékot. -
RobberBaron
tag
Túl sok mindent pakoltál fel, szerintem töröld a teljes eddigi gamedata mappádat, és pakold fel ezeket ebben a sorrendben (mindig felülírva az előző gamedatát):
Alapjáték 1.0005
Stalkersoup torrent verzió: 1.0.9
Patch1: 1.0.9.9.2
Patch2: 1.0.9.9.2.5
Patch3: 1.0.9.9.2.6Nekem ez van fent és semmi gond vele, elindult.
Ha a db-be tömörített verzióhoz rakod fel a peccseket, azzal nem lesz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest