- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alienhun79
tag
válasz
RobberBaron
üzenetére
Tesztelem, köszi.
Kekeeci, neked is
-
capulet75
addikt
válasz
RobberBaron
üzenetére
Repair kitet miért nem tudom használni?
-
capulet75
addikt
válasz
RobberBaron
üzenetére
Nem mutatja, azért kérdeztem h mi a
fasbánat van. De azóta egy hulla adott tippet egy rejtekhelyről, ahol volt 2 gránát, azzal hazavágtam a military őrjáratot,úgy hogy most van fegyver.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
capulet75
addikt
válasz
RobberBaron
üzenetére
Nem baj az, nem szeretem az olyan gémeket ahol másfél óra alatt át lehet menni a játékon. Ezt még nem próbáltam, az LA meg csak nem jön...
-
capulet75
addikt
válasz
RobberBaron
üzenetére
Köszönöm, erre nem is gondoltam. Azt hittem vmi bug, vagy összeakad az előző moddal.
-
PeL
addikt
válasz
RobberBaron
üzenetére
pont ezért nem játszok azzal a moddal. Pedig jó lenne, de játszhatatlan sajnos még mindig pedig már évek óta hegesztik ezt is...

-
shield
Topikgazda
válasz
RobberBaron
üzenetére
Köszi, de azért találtam élő linket. Kipróbáltam és működik, szép nagy a tasi.
Van egy ilyen is de ezt nem próbáltam ki.
COP-inspired inventory for SOC All-in-one
Ebben jóval több fájl van. -
shield
Topikgazda
válasz
RobberBaron
üzenetére
Köszi a linket. 16:9 és 1920x1080 felbontást használom, ez jól fog jönni.
Annak pedig nagyon örülök, hogy már dolgozol a Stalkersoup-on.
Bízom benne hogy jól fog alakulni.Baltoafarkas ott a link amit RobberBaron adott, nekem is ez a gondom az OL2.2-nél.
Amúgy pedig kis trükkel meglehet oldani, fegyvert váltasz, az alulra kerül és már hozzá férsz a kajához.
-
shield
Topikgazda
válasz
RobberBaron
üzenetére
Ez elkeserítő, hogy tudnak a hibáról és nem javítják.
Látom hogy tudod mi a gond és hogy lehet javítani, nem-e volna kedved ezt orvosolni a STALKER imádok kedvéért? Nagyon hálásak lennénk ha javítanál rajta, az sem lenne baj ha esetleg nem lenne 100%-os a javítás, de legalább játszható lenne.
Mi a véleményed a felvetésemről ami elismerést hozna neked a "STALKER világban"? -
shield
Topikgazda
válasz
RobberBaron
üzenetére
Amit leírtál az melyik verzióra érvényes?
Idén már újabb verziókat adtak ki és újabb javítást. Most a 109926-nál tartanak, gondolom rengeteg hibát kijavítottak már benne.
Már van újabb béta is. -
shield
Topikgazda
válasz
RobberBaron
üzenetére
Telepítésközben rájöttem hogy így kezdtem el először ahogy leírtad, kivéve a Patch2: 1.0.9.9.2.5-öt mert olyanom nincs és most sincs fent a tárhelyen. Na mindegy most is kilép. Lepucoltam az egészet, újra raktam. Nem nagy ügy mert önkitömörítőbe raktam az alapjátékot, felpatch-elve. Ráraktam a db-s verziót, hiba ugyanaz. Most rakom a másik rendszerre a db-s verziót.
Patch nélkül is elindult és fel patch-elve ..026-ra is.
Ezen a rendszeren remélem a torrentes változat is menni fog, ha már azt is begyűjtöttem.
-
shield
Topikgazda
válasz
RobberBaron
üzenetére
Én is ezt raktam fel, de betöltéskor kilép.
Az alapjátékot felraktam, 1.00005-ig patch-eltem és ezután jött rá a mod. Te raktál rá patch-et?Tegnap leszedtem a STALKERSOUP v109924-et. Úgy látom ebben benne van az alapjáték is. KB.6.7GB 1 exe és 9 pack fájlból áll és kell neki 25GB szabad hely.

Két patch is ráment SS_109925.exe és az SS_109926.exe.
Ennél is az az eredmény.
gamedata.db fájlokat kicsomagoltam úgy másoltam a "gamedata" mappában akkor sem lett jobb.Van egy másik verzió is, "STALKERSOUP_109920.7z" (6.9GB) 18db gamadata.db fájl van benne.
Ezt még nem próbáltam.Már tele a hócipőm, már több mint 100GB STALKER cuccot tárolok, ebben nincs benne az install.
Ha van valakinek mentő ötlete megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eBay
- Linux kezdőknek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 (kerett kopott) / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bízom benne hogy jól fog alakulni.

shield