Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2
üzenetére
Nekifogtam a modnak, laza kis játék. Egyelőre működik jól, most értem át a Szeméttelepre és visszaküldtem éppen Borov-t a bandájához. Volt nála még egy másik párbeszéd is, ami csupa krixkrax, és ha rányomok, akkor még több krax, s aztán előjön egy valami ablak, mintha egy minijáték lenne (?). Mi lehet az?
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2
üzenetére
Boldog Karácsonyt!
És köszi az ajándékot!
Olyan rég nem Stalkereztem, hogy ezt kipróbálom. Ezt a Cyberpunkot próbálgatom, de azon túl, hogy bugos, nem is tetszik a játék, mert túl van bonyolítva, holott egyszerűbb is lehetne a tartalmához képest, úgyhogy passzolom egyelőre. Most kicsit lefoglal az angyal, de hamarosan kipróbálom ezt a modot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Futás, futópályák
- Spotify
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- World of Tanks - MMO
- ASUS routerek
- Temu
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pro Gamer Pc RTX 5070 TI / RYZEN 7 7800X3D / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)
Olyan rég nem Stalkereztem, hogy ezt kipróbálom. Ezt a Cyberpunkot próbálgatom, de azon túl, hogy bugos, nem is tetszik a játék, mert túl van bonyolítva, holott egyszerűbb is lehetne a tartalmához képest, úgyhogy passzolom egyelőre. Most kicsit lefoglal az angyal, de hamarosan kipróbálom ezt a modot.

shield