Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SaGa59

őstag

válasz shield #13239 üzenetére

Akkor a feladat adott. Le kell menni a jantari laborba és átkutatni a hullákat, végigmenni rajta és ha mindent jól csináltál, átjutsz a blokádon. De visszaút nem lesz, így gondold meg, mit viszel magaddal.
    Géppuska-Prohor az a bandita, akire az egyik mocsári bandita (Bibsi) utalt, amikor megvetted tőle a vaskeresztet, hogy valahol ott kavirnyálhat a többiekkel együtt a Jantar tó környékén, mert ott vadászták össze a fura, német géppityuval járó zombiktól a cuccot, de Prohor magával vitt pár dolgot. Pontosabban: ő osztotta szét a zsákmányt.

Az "ösvény", amiről a hírhozó Hallgatag beszélt, a labor kijáratánál van jelölve, Gosát meg az Elvadult Szeméttelepen jelzi a térkép két "dominó" társaságában. Most én is itt tartok. Egyszer már jártam ezen a részen, csak nem mentem le a laborba, de fent mindent végigtúrtam. prohor sehol. A végigjátszás fotóján már látszik, hol van, elég egyértelmű, bár nekem elsőre nem volt annyira.

Javaslom a legfrissebb magyarítás letöltését, mert ezzel kapcsolatban is javítottam pár dolgot benne. Úgy fél órája tettem fel, a száma még mindig 16-os, de a délelőttihez képest frissebb.

Új hozzászólás Aktív témák