Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
No elkezdtem vele játszani. (OL 2010) Eddig meggyőző. Szembesülnöm kellett néhány kisebb-nagyobb bug-gal, de ennek ellenére is kifejezetten tetszik. Főleg az új fegyverek, hajjaj! Nagyon jó, bár a kismillió lőszertípustól kicsit megzavarodok. Meg már a szeméttelepig egy komplett fegyverraktárat gyűjtöttem össze. (kereskedési célból) Szóval a bőség zavara is meg van.
Azon viszont jót nevettem, hogy be állhatok a banditák, zsoldosok, hadsereg, sőt még a monolit frakcióba is. Vagy ha vas hiányom van akár zombi is lehetek.
A magyarosítással eddig nincs gondom.
A játék főmenüje viszont szétesik 1440x900 -as felbontáson. Zavaró, de ettől függetlenül használható.Szóval lényegében eddig jó nálam ez a mód.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield