Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
remington2 #4853 üzenetére
egyedül skull adta pedig. Petrenkó pedig csak boltos, nem ad küldetéseket, még annyit se, mint skinflint (a petrenkó freedomos "megfelelője")
És tudom hogy nem nehéz kiírtani, nekem mint régebben írtam, csak annyi volt benne a nehézség, hogy a díjat csak akkor lehetett felvenni, ha skull életben maradt, és mivel mindig ő ment legelől, ezért mindig kinyírták, így még azelőtt kellett leírtanom a tábort, mielőtt ők megérkeztek, és így picivel nehezebb, ha az ember kapkod, mert mindenre csak fél perce van
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- LEGO klub
- Aggódik az USA kormánya az iPhone-okba kerülő Alibaba AI miatt
- sziku69: Szólánc.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest