Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- 
			  Mobilarena A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

M@trixfan addikt válasz  proci985

üzenetére proci985

üzenetéreKöszi a tippet! Annyi suit volt aztán, hogy bőven lehetett választani. Itt most kivételesen exo-ban megyek a cipelés és a golyóállóság miatt. Mekkora hangulata van a reaktornak! Komolyan mondom az ilyen játékok miatt érdemes még PC-n játszani!  Direkt nem siettem el a végigjátszást, hogy minden részét kellően kiélvezzem. Wish granter környékét bejártam amennyire tudtam, de semmi extrát nem találtam ott sem ahová felvitt az előtte lévő teleport. Remélem nem hagytam ki semmit ott. Direkt nem siettem el a végigjátszást, hogy minden részét kellően kiélvezzem. Wish granter környékét bejártam amennyire tudtam, de semmi extrát nem találtam ott sem ahová felvitt az előtte lévő teleport. Remélem nem hagytam ki semmit ott. Most kint mászkálok az épületen a teleportok közt. Gauss ott van, de Vintar még mindig a favorit. Bárkit leszedek bárhonnan Most kint mászkálok az épületen a teleportok közt. Gauss ott van, de Vintar még mindig a favorit. Bárkit leszedek bárhonnan![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Mekkora feeling! Utoljára a Half-Life 1 és a 2 volt ilyen, de főleg az 1. Alig várom, hogy folytathassam. Nagyon durva, hogy pl az Assasins Creed-et már az elején unom... Mekkora feeling! Utoljára a Half-Life 1 és a 2 volt ilyen, de főleg az 1. Alig várom, hogy folytathassam. Nagyon durva, hogy pl az Assasins Creed-et már az elején unom...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- Hifiman Serenade (Bluetooth verzió)
- LG G5 65" bontatlan 3 év jótállás
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Direkt nem siettem el a végigjátszást, hogy minden részét kellően kiélvezzem. Wish granter környékét bejártam amennyire tudtam, de semmi extrát nem találtam ott sem ahová felvitt az előtte lévő teleport. Remélem nem hagytam ki semmit ott.
 Direkt nem siettem el a végigjátszást, hogy minden részét kellően kiélvezzem. Wish granter környékét bejártam amennyire tudtam, de semmi extrát nem találtam ott sem ahová felvitt az előtte lévő teleport. Remélem nem hagytam ki semmit ott.   Most kint mászkálok az épületen a teleportok közt. Gauss ott van, de Vintar még mindig a favorit. Bárkit leszedek bárhonnan
 Most kint mászkálok az épületen a teleportok közt. Gauss ott van, de Vintar még mindig a favorit. Bárkit leszedek bárhonnan  ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Mekkora feeling! Utoljára a Half-Life 1 és a 2 volt ilyen, de főleg az 1. Alig várom, hogy folytathassam. Nagyon durva, hogy pl az Assasins Creed-et már az elején unom...
 Mekkora feeling! Utoljára a Half-Life 1 és a 2 volt ilyen, de főleg az 1. Alig várom, hogy folytathassam. Nagyon durva, hogy pl az Assasins Creed-et már az elején unom... shield
 shield