Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• groth99

csendes tag

Hali!
    Lenne pár kérdésem, az első: nem tudja valaki,hogy melyik fájlban és hogyan lehet állítgatni azt,hogy gyakrabban respawnoljanak a mutánsok/emberkék? Elég gáz,hogy pár helyen gyorsan kiirtok minden élőlényt,aztán utána tök üres a pálya akkoris,ha Pripjatyból nézek vissza arra a helyre :F
    2: Az se lenne rossz,ha mondjuk veteran módban kicsit jobban céloznának az ellenséges lelkületű stalkerek. Ezt hol lehet állítani? Nekem úgyis van egy felturbózott SEVA rucim,meg Vintorez lesipuskám,az elég jó védelmet ad,ha tömegmészárlásra kerül sor.
    3: Milyen modokat érdemes felpakolni,amitől még élvezetesebb lesz a játék? WO-ról olvastam az előbb,majd kipróbálom. Ezen kívül mi akad még? Shader mod,vagy valami hasonló? Textúra-buherálós? Néhány helyen igencsak durván néz ki egy-egy textúra,mintha 2000%-ra nagyítottak volna egy jpeg-et :U Inkább legyen kicsit nagyobb a mérete a játéknak,de akkor legyenek gyönyörű textúrák...vagy pedig procedurális textúra vagy mi a franc :)

Mp5-ből meg poén kedvéért jó kis golyószórót gyártottam,percenként 4000-et lő,és 1000-es tárja van,viszont banditák rohadt gyorsan ki tudnak végezni pl Garbage-nál vagy Agropomban :DDD

Új hozzászólás Aktív témák