- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
groth99 #4013 üzenetére
van ellene pajzs
egy sima tükör, és máris sebezhetetlen vagy
egyébként én is hallottam ezekről a fejlesztésekről, meg arról is hogy először műholdas rakétaelhárító rendszert akartak csinálni, de túl sok műhold kellene hozzá, ugyanis a lézerek igenis szóródnak, és rendkívül kis hatókörben képesek csak megrongálni az ellent. Ezért vetették el azt is hogy hegytetőkre építsék az ilyen lézereket, mert ha az ellenséges rakéta nincs közelebb mint kb 5km, a lézer már hatástalan. Ráadásul ha a közeledő rakéta forog, akkor már a lézer nem tudja eléggé megrongálni, mivel ahhoz sokáig egy pontra kell összpontosítania.
Az F-22-es felszerelése pedig megoldhatatlan, mert ahhoz hogy a lézerrel lőjenek, óriási mennyiségű energia kell, amit akkumlátorokkal nem tudnak felvinni (kb 10-20 tonnával lenne nehezebb egy-egy vadászgép
) vagy mondjuk atomtengeralattjárókhoz hasonlóan atomvadászgépek is lennének?
No mindegy, ez még erősen a jövő technológiája, és a gauss sokkal közelebbi jövőben valósítható meg... de ez tényleg off...
Az OL mod végén vissza lehet menni az előző pályákra az npp-ből és igen kapsz mellékküldetéseket, automatikusan, vagy vehetsz is fel, de egy idő után már csak sablonok maradnak.
-
AthlonXP
őstag
válasz
groth99 #4010 üzenetére
Én úgy hallottam a TV-be, hogy az új F22-esekre a közeljövőben ( pár éven belűl ) már lézerágyúkat is tesznek. Meg olyan új rakétaelhárító rendszert ( szintén lézert...) is csinálnak az un. AWACS gépekre, amikkel már a levegőben jóval a becsapódás előtt, lelőhetőek lennének az ellenséges ( pl interkontinentális ) rakéták.. De asszem már járművekre szerelhető kisebb lézerágyúk is tesztelés alatt vannak. Szoktam nézni ezt a "Jövő Fegyverei" c műsort is a TV-be és beszarás, hogy miket ki nem találnak már...
Szal legalább már tudjuk, hogy mivel vívjuk a 3. VH-t.Már csak az időpont a kérdéses.
-
Bencom ™
őstag
válasz
groth99 #3990 üzenetére
az 1940-es években volt, próbálkoztak az atombombával is és nem jött össze, akkor az is szar? pedig ma a legpusztítóbb fegyver (leszámítva persze a fúziós bombát, de annak az atombomba az egyik alkotó eleme)
lézer fegyver sokszorta több energiát emészt fel, és csak nagyon közelre hatásos jelenleg...akkor is csak gyengén. Ne a sebészeti lézerekből indulj ki, az teljesen más. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
groth99 #3968 üzenetére
na ennek örülök
. nyugodj meg, nem ez lesz az utolsó hiba benne;> pontosabban az artifact transmute gyakorlatban és az enciklopédiában néha köszönőviszonyban sincs.
Bencom ™: nagyon sok questet csináltam meg a dutynak. nagyon sokat. ugye questekkel ment feljebb a barátságunk, aztán akik nagyon utáltak, egy idő után azok is kezdtek megkedvelni újból.
a barátságos kutyátk/macskák/boarok/bloodsuckerek/controllerek előfordulnak. a kutyákon kívül ettől függetlenül ugyanúgy megesznek reggelire
VinoRosso: Aug29én jön.
-
groth99
csendes tag
válasz
groth99 #3902 üzenetére
Vettem a fáradságot,kicsit kutakodtam a neten,és belenéztem a log bejegyzésbe,hogy mi a hiba pontos oka, mint kiderült,semmi köze nem volt a scriptekhez,meg egyebekhez,egyszerűen az mp5 úgy volt beállítva,hogy lehessen rá távcsövet tenni,viszont a paraméterek hiányoztak. Kiiktattam a távcsöves lehetőséget,és máris elindult a játék
A grafika tényleg sokkal szebb lett,mint az eredetiben
-
Bencom ™
őstag
válasz
groth99 #3941 üzenetére
á, előbb még végigtolom, és csak aztán
amúgy megcsináltam én is a sprinter exot, meg a 60 golyós-táras gyorstüzelő AK-t, meg a mamas bead nem 5%-ot hanem 20-at ad, a soul 1000%-osan gyógyít, stb, alakítgatom... egyelőre tápolok, aztán majd bedurvítom a gémet
ti azt amúgy tudtátok, hogy dark valleyben, ahol borovot ki kell nyírni, a benzinkútnál van egy ház, benne látszik egy barát, meg két hulla. Teljesen véletlenül keveredtem arra, épp a hatvan golyós AK-t tesztelgettem, amúgy soha nem mentem a pályának arra a részére, erre ott van benn a csávó, haldokolja magát, adtam neki egy elsősegélycsomagot, erre egy üvöltés, és a semmiből megjelenik egy bloodsucker!
hány ilyen kis rejtett dolog van még a játékban, amit lehet hogy soha nem fedeznék fel, csak max véletlenül?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
groth99 #3927 üzenetére
a respawn ahogy nézem a gamedata\scripts\se_respawn.script fileban van. viszont készülj fel, sűrű lesz
. asszem a legfelső két paraméter adja meg, hogy mennyi időnként kell neki lennie...
valamelyik fileban láttam a pontos mennyit és hova spawnolt is, de hogy melyikben... na ezért nem ártana egy dokumentáció.
-
Bencom ™
őstag
válasz
groth99 #3916 üzenetére
na most nekikezdtem volna, és most jöttem rá hogy nekem nincs is olyanom hogy gamedata/config/weapons... gamedatába csak a peccsek/modok vannak benne, és nekem fegyvermod még eddig nem volt, szóval nincs is ilyenem... gamedata/config-ig megvan... binben ezek megvannak, vagy mégis hol keressem akkor most?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
groth99 #3911 üzenetére
rájöttem miért nem ment. trükkösek a srácok nagyon, ugyanis három helyen vannak szétszórva az armourok. van ugye az outfit.ltx (a military spec itt található), az unique.ltx (itt is van egy, de figyelem, ez Fang exoja amiatt alapból nightvision_good!) és az amk_mod_outfits.ltx. ott tűnt fel a dolog, hogy 50k a duty armour ára, ilyen viszont se az armour, se a unique ltxben nem volt.
szóval ahhoz, hogy a barman által eladott duty_freedom exon legyen kék night vision,
[svoboda_yellow_exo_outfit_m1]: outfit_base (: és o között nicns szünet, de itt smileyt dob be az engine)
ezt az armourt kell megmüxölni az amk_mod_outfits.ltx ben.nightvision_sect = effector_nightvision_bad
cost = 50000és itt is van a két sor, amit keresünk;>.
;sprint_allowed = false
a ; jelenti, hogy ki van kommentezve a cucc... elvileg így már fogunk benne tudni futni
egy ; a sor elejére beszúrásával (eredetileg nincs ott) ha már a leírásban az van, hogy ez már javított verzió.
Bencom ™: szvsz az 1.006ot kezd moddolni, bár elvileg minddel menne. amiatt azt ajánlom, mert időközben bekerült pár feature, és jópár bugot javítottak út közben (fizika, memkezelés, térképek, stb... tehát elég fontos javítások voltak).
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
groth99 #3916 üzenetére
hit_impulse = 120
ez nem csak a golyó erejére van hatása, pontosabban arra is, de a játék fizikai engineje számára is hordoz információt (incl ragdoll). vigyázni vele, túl nagy erőnél a golyó konkrétan egy hordót átlő a betonfalon(!).
infok egyébként honnan vannak? valami információ van esetleg, hogy az AIk melyik fileokban vannak, mik a modifierek, esetleg spawn információk (itt főleg az X Y koordinátákra gondolok, death valleyban eszméletlen idegesítő az, hogy a játékos spawn pontjára folyamatosan gravit helyez). érdekelne még a járművek paraméterezése avagy egy disznó nehogy már odébb tudjon lökni egy többtonnás Kamazt vagy egy mégtöbbtonnás BTRt.
ja meg még a drop infok is, avagy az AK47 nagyon jó fegyver lenne, ha az ellenfelek esetleg dobnának is hozzá lőszert.
-
groth99
csendes tag
válasz
groth99 #3916 üzenetére
Ha nem szeretnéd,hogy az ellenségednek is bazi erős fegyvere legyen - ha pl mp5-öt tuningolnál - akkor használj egyedi darabot,aminek az ikonjánál egy kis zöld nyíl is található. Erre most nem térek ki részletesebben, a config könyvtárban van valahol egy unique_items.ltx fájl,abban vannak a fegyverek is,mindig csak a módosítani kívánt paraméterrel. Ha nincs ott valamilyen paraméter,akkor másold be azt a sort a fegyver fájljából,aztán moddolj
Utána pedig az egyik tradert vedd rá arra,hogy potom pénzért adjon neked egy olyan fegyvert,és kész is az egyedi példány
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
groth99 #3902 üzenetére
és a főkönyvtárban lévő fsgame.ltx file gamedata értéke true truen van? szerintem ott a bibi, hogy alapból csak az egyik true.
- = Zk = -: kék nighvisionos vért ajánlott. tehát ecologist s99, s99m, seva, military s9 (ez bug, de örömteli), military s10, talán még a duty highend vértje (ebbe nem vagyok biztos, utoljára olyat az első végigjátszáskor használtam). habár, töksötétben is működhet a sárga nightvision + elemlámpa páros... anomáliákat úgy még jobban is ki lehet szúrni.
ja, ol 2.0ában ki lehet iktatni a CNPP2/4en lévő csomó szörnyet... szóval van esélyed, hogy mégse kelljen előtte visszamenni Barba. asszem az ol.script fileban kell a megfelelő true értéket false értékre cserélni.
*** OL 2.0 ***
az összes szörny menekül előlem. a bloodsuckerek is. a clear the village küldetés igy rendszeresen 20perces bújócskába torkollik az utolsó két bloodsuckerrel, amik meglátnak, és fedezéket keresnek
.
-
groth99
csendes tag
válasz
groth99 #3901 üzenetére
Mégsem a script könyvtárban van a gond,mostmár random módban dobál ki a játék,akármilyen könyvtárral is próbálkozok,csak a textúrás atomstabil,de ha melléteszem a config könyvtárat,kidob. Ha a spawn könyvtárat,akkor is,és a script könyvtárral is ugyanez a helyzet. Kezdem megunni ezt a sok szarakodást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- Horgász topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest