- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
proci985 #3147 üzenetére
én már bennvagyok az épületben de fenn a harmadikon van két katona meg a tetőn is van kettő, azok mindig kiszúrnak... viperem sincs, mert eldobáltam még az alagút legelején oda semmi kedvem visszamenni, elég hátborzongató hely, örültem hogy kijutottam onnan
kitárazni mindent kitárazok utána eldobom...jah a gázt-adás nem az előlre nyíllal van?
de azt olvastam valahol hogy ha a nulláról egyesre frissítem akkor vesznek csak el, és az egyes már fennvan... ezek szerint minden peccselésnél el fognak?
a 3-mas 4-es és (kettes van?) peccsek nincsenek meg?vagy nem kell hozzá?
Olyan modról nem tud valaki hogy legyenek benne nők?
Csak a teljesség kedvéért, mert azért lássuk be ahol nincsenek nők, ott emberi élet sem lehet
És ebben egy darab sincs
u.i.: köszi az eddigieket
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest