Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco F7
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
hát a stalkerben, amikor éjjel van, korom sötét, még zseblámpával is szar mászkálni, mert hallod, hogy a közelben van valami, de nem látod...egyszer kétszer én is el-elkaptam az egeret amikor nekemrontott a semmiből egy vadkan....amugy nekem az első és legelső parás játékom a return to castle wolfenstein volt, méghozzá amikor a kriptában mászkáltunk, élhalottakat lövöldözve, minimális lőszerrel, a hangok ott is a frászt hozták rám...
De amugy az avp 2 is parás volt, nem is toltam végig....már nem a predik, ahnem idegenek hozták rá ma frásztMÁS: már napok óta játszo ma játékkal...."kölcsönkapott játékkal"...szal ha felpakolok ilyen grafikai módozatokat, amik szerintetek megszépitik a játékot, elcseszhetem a fájlokat, táhát reinstall lesz belőle? meg a mentéseim elvesznének?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest