- Apple iPhone 17 - alap
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Nem lesz iPhone 19
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#90933760 #1972 üzenetére
Meg azért ott van gyorsítótár bőven, bár az nem tudom mennyit számít itt. Nálam most 2 AMDs maggal 4,4GHz + 950MHz IGP 1333-ról 1866-ra kitolt ramok, de nem túl acélos a sebesség. Sun shadow + Grass shadow ki, Dx9, mellette minden maxon és 20FPS nem hinném, hogy stabilan megvan, szerintem néha bemegy alá. Megpróbálom úgy belőni, hogy faszányosan nézzen ki, de azért 20 FPS tutira meglegyen. Ide egy hatalmas 1 mag 8GHz kéne egy olyan videokályhával amit ki tud használni a játék. Kíváncsi lennék milyen lenne.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
#90933760 #1972 üzenetére
Hát a kis Sandy CPU-val sem sírok!
"Az a cpu kontrollos progi meg nálam pl nem ért semmit se." Nem értem nálam érezhetően jobban fut a játék. Ma elindítottam tiszta ideg lettem mert néha akadozott ... na mondom mi a .. van. Elfelejtettem tegnap bekapcsolni az automatikus indítást ... Beállítás után nem lépsz ki véletlenül? Úgy csináltad mint én? Hogy minden egyéb 1-es mag a játék meg 2-3-4?
Szerk. : Látom két magos CPU-d van ... hát csodát ne várj.
Új hozzászólás Aktív témák
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest