- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
cheatergs
üzenetére
Csak amiatt találtam furcsának, mert a múltkor már kegyetlen sok rejtekhelyet mutatott ehhez képest. Például a Szeméttelepen az alagútban lévő hátizsákot is, most pedig eddig semmit.
Sajnálom, hogy nincs sok időd játszani, de az jó dolog is lehet (például sok munka, jó fizuval), én több hónapig nem játszottam, mert saját számítógépem nem volt, körülbelül november közepe óta. A múltkor járt nálam egy belépő szintű játékra is fogható gépecske, no akkor azon próbálhattam ki a Lost Alphát úgy, hogy a Szeméttelep és Agroprom küldetésekig eljutottam. Ezért tűnt fel, hogy az akkori rövid játékidő során még adott ki rejtekhelyeket.
Vajon a rejtekhely infóknak bekavarhatott, hogy a Soopytwist patchből Kaszas1990 fórumtárs módszere alapján ezeket a módosításokat hajtottam végre a pár állomány átmásolásával?

(#6565) Mans20
Értem, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák

- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő