Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Nekem mint láthatod nincs erőművem,de próbáltam rávenni a játékot erőszakolja már meg a VGA -t is
Steames verziót használtam DX9 ill. DX10 - ben de csak diavetítés lett belőle (12 - 20 fps).Aztán kipróbáltam egy nem steamest teljes ill jav. teljes dinamikus fények közepes részletesség mellett is játszható sebességet produkált a játék.Ezt még a mai napig sem értem,hogy lehet 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Steames verziót használtam DX9 ill. DX10 - ben de csak diavetítés lett belőle (12 - 20 fps).Aztán kipróbáltam egy nem steamest teljes ill jav. teljes dinamikus fények közepes részletesség mellett is játszható sebességet produkált a játék.Ezt még a mai napig sem értem,hogy lehet