- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Vistaboy #533 üzenetére
nem tudom, hogy ezen mi a meglepő, ugyanis 10%-al kevesebb ram-ot eszik mint a SoC. Vramban már nem vagyok biztos tényleg jó lenne kirpóbálni egy 1GB-os kártyával, a Vistás kijelentéssel is vitáznék azért, igaz, hogy a Vista memóriaigénye nagyobb, de a játéknak ugyanakkora a memória igénye Xp alatt is, és a Vista tárkezelése jobb egy fokkal. Nálam most 3GB-al megy nincsenek és ram gondjaim, ugyanez a SoC-nál nem mondható el, annak tényle kell a 4GB.
-
Szasinka
tag
válasz
Vistaboy #176 üzenetére
Nekem ezt az RPG dolgot magyarázza már el valaki mert ezt soha nem fogom megérteni. Játszottam az alapjátékkal és nagyon tetszett (egyedi környezet és hangulat) de attól még, hogy beszélni kell benne és feladatok vannak benne nem lesz szerepjáték és még csak szerepjáték elemeket sem tartalmaz!!! Az alappillér az hogy ha a karakter fejlődik ----> RPG. Sok stílusú játékban kell beszélgetni sokban van inventory-d (kalandtól kezdve a stratégiáig) még sem mondjuk rá, hogy RPG elemeket tartalmaz. (Mondjuk egy Spellforce-ra, Disciples-re, Star Wolves-ra, Warlords:battlecry-ra vagy akár Jagged Alliance-ra (igaz ott a játékos nem oszthat szét pontokat de fejlődnek a karakterek) lehet mondani, hogy RPG elemet tartalmaz).
Mondjuk teljesen mindegy, hogy mit mondunk rá mert jó játék és kész de ez valahogy bántja (Hogy kell ezt írni?) a szemem. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vistaboy #176 üzenetére
sosem láttam én olyat, hogy aranylemez után még nekiálltak bugfixelni
... najó, ez ilyen kínombannevetek volt
.
az a vicc, hogy közben az OL2.2 mod kijött, a faction warst éppen mókázzák bele (értsd, az AI nagyon meg lett erősítve), az eredeti játék bugjai már ki lettek irtva, a textúrákat/particlek folyamatosan fejlesztés alatt vannak, mellesleg az addon fegyverek is kezdenek remekül kiegyensúlyozottak és szépen kidolgozottak lenni. remélhetőleg látják ők is, hogy a rajongók épp hol tartanak;>
az effektek DX10essége nemtom mennyire az (NV logó ugye:/), viszont a realtime tükröződés a fegyver csövén nem kicsit néz ki jól. meg úgy néz ki már nem kell modokkal szórakozni, hogy a nap a helyére kerüljön.
gépigény szvsz annyira azért nem volt vészes (főleg a memory leak kiirtása után), bár kétségkívül imádja a rendszermemóriát. jó, ehhez mérten részletes is. más kérdés, hogy a modok között sikerült még optimalizálni pár grafikai dolog sebességén, szóval nem ártana akkor már;>
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Vistaboy #139 üzenetére
Szerintem is baráti, és ne kérj elnézést mert az egy sokkal pontatlanabb leírás volt. Ezek szerint nálam úgy kellene futnia mint a sima Stalkernek, mivel annak is hasonló gépigénye van.
Amúgy ajánlom a fejlesztőknek hogy rendesen optimalizáljanak, mert gyújtogatás lesz.
-
feka007
veterán
válasz
Vistaboy #102 üzenetére
Nekem mostmár nem nagyon tetszik a játék... Eddig azt hittem, tényleg sok újítás lesz benne, de ahogy közeleg az augusztus, vhogy kezd romlani a képek minősége... Nameg mondjuk a Bad Company mellett most amúgyse fog tudni sok újat mutatni, hacsaknem lehet majd ebben a téglát is fellehet vágni szeletekre...
Mostmár nem a Crysis lesz az etalon, hanem a Bad Company Frostbite engine, meg a Far Cry 2-é
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest