- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Megvettem és is Steamen a gamet, úgy néz ki ebből kimaradt a szivatós másolásvédelem.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Scholes9 #3960 üzenetére
Légyszíves írd le h az aktiválással mi a helyzet. Hányszor lehet? És volt vele gondod? Tényleg 3 win telepítés és vége a DRM védelem miatt? Vagy hogy megy? Mi a helyzet a multival? Van azért játékos, meg server? Vagy bárki aki megvette írja le légyszi.
Ja és egy bónusz kérdés: a magyar szinkron benne van?
-
$p@rr0w
őstag
válasz
- = Zk = - #2239 üzenetére
Kanyhalos nem akar OL-t ehhez, bár lehet azóta változott a véleménye (azt a megjelenéskor mondta, bár én kétlem...).
-
$p@rr0w
őstag
Nem tudom volt-e már, de találtam egy kifogyhatatlan pénzforrás bugot: amikor az iránytűt visszaviszed az erdésznek, mondod hogy itt a relikvia, de a második szövegrészre nem kell kattintani, hanem esc-et nyomsz, és újból ott lesz a menüpont hogy itt a relikvia, majd megin esc, stb. Lehet hogy egy kicsit zavarosan írtam le, de működik, 1.5.07-el.
Ez van ha kipakolok 30 vintart egy kupacba:
Hely kellett nekik úgyhogy mást is ideürítettem:
-
$p@rr0w
őstag
Na mi a helyzet kijött a Far Cry 2 és meghalt a topic?
-
-
$p@rr0w
őstag
válasz
proci985 #1911 üzenetére
Még jó hogy nem hiszek a matekban.
Amúgy kösz a tippet, lehet megpróbálom. Mellékküldetések nálam eddig simán mentek, pedig egy párat megcsináltam már... Apropó Far Cry 2: unokatesóm írt hogy megvan neki, indulok is...
(#1912) Etele1: És ott tudtad upgradelni? Amúgy a mocsárban, és/vagy a Duty (kötelesség) bázison valaki mindtha páncélra lenne specializálódva nem? Egyébként nem csatlakoztam a Stalkerekhez, de attól még utálnak a fosztogatók...
(#1915) De4d: Azért ennyire csak nem bugos hogy ilyen miatt ne lehessen végigjátszani, amúgy nekem azt mondták szólni fognak ha csatlakozhatok, lehet azért is van ez hogy amíg a földalatti küldetést meg nem csinálod, addig ne csatlakozhass, nehogy ellehetetlenítsd magad.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
proci985 #1907 üzenetére
Ne tudd meg milyen csukláshullám érhette el a készítők szüleit...
(#1909) Etele1: Az FPS sokat számít, ez tény. Én most valami jóféle ingyen ruha után kutatok, mivel pénzem az nincs, és nem tartom valószínűnek hogy jó ötlet lenne Yantarba menni a második megszerezhető ruhában, ami a játék eleje óta rajtam van...
-
$p@rr0w
őstag
válasz
proci985 #1901 üzenetére
Hogy kerültem el? Kurvára nehezen, vagy 20 próbálkozás után...
A featurejeiket meg basszák meg...
(#1905) Etele1: Nemcsak a campelést, néha a tűzharcot is fel kell adni és menekülni, vagy eleve bújkálni, egész más így a játék (majd kiváncsi leszek az easy-re...
), a túlerő itt tényleges túlerő, csak nem reálisan jelenik meg, ugye a valóságban az 1 vs. 6 nem azért nehéz mert az ellenfél kibír 4-5 találatot is... Itt pl. testre lőni esélytelen, az is nagyon ritka hogy egy találatot túlélnék, mivel kevés a kötszer ált. ha eltalálnak azonnal mehet a LOAD mivel ha meg is ölöm elvérzek, egy kötszer ugyanis nem állítja e a vérzést egyből, viszont nem lehet ész nélkül kötözgetni magadat, mivel ugye kevés a rendelkezésre álló kötszer (nem tom más nehézségen ez hogy van...).
-
$p@rr0w
őstag
Srácok vicc ez a játék, ahol elküld a fickó lebonyolítani a fegyverüzletet, mikor elfajulnak a dolgok 4-en (!!!) dobnak rám egyszerre gránátot ez most akkor mi?
Kezdem úgy érezni kár volt legnehezebben elkezdeni... Ha közben állítom a nehézséget az ér valamit?
(#1899) Etele1: Köszönöm, bár azt olvastam egy másik fórumon közben hogy visszakapom egy későbbi küldetés során, akkor ezek szerint nem? Te végigtoltad?
-
$p@rr0w
őstag
Miután lemegyek a lépcsőn Agyart követve és a két fosztogató kirabol, a pénzemet vissza tudom később valahogy szerezni (a felszerelésem már megvan)? Légyszi valaki aki biztosan tudja írja le, mert sokat vesztek, és akkor inkább visszatöltök egy korábbi mentést, ahol még el tudom költeni.
-
$p@rr0w
őstag
Nah én is kipróbáltam a játékot, az 1.0005-el, magyarul (most már nem bírtam tovább, de semmiképp nem akartam félkész játékot kipróbálni, azért vártam meg a patcheket...) a kordonig jutottam eddig és igen jók a tapasztalataim, az alapjátékhoz azerintem mindenképpen felér, de lehet hogy túl is szárnyalja azt, úgy néz ki eddig hogy több mint valószínű megveszem ezt is (nem tudja valaki a steamesben benne van a magyar szinkron?). Mindenesetre optimalizálni azért még lehetne, mondjuk szerintem simán szebb a Warheadnél (igaz ebben nincsenek járművek 1-1
... Sokkal több a lehetőség benne mint a SHOC-ban, csak néhány hülyeség megmaradt alapból a legnehezebben kezdtem, és még mindig eljátsszák velem hogy valakit 10m ről mellbelővök söréttel az meg 2 mp múlva már vissza is lő...
-
$p@rr0w
őstag
-
$p@rr0w
őstag
Kijött a Steamen a játék, már lehet futtatni, nem csak pre-load van, valaki megvette már? Tapasztalatok, mennyivel befejezettebb az orosznál?
-
$p@rr0w
őstag
Én ötször toltam végig összesen, moddal, anélkül, easy, master, stalker(2x). Más THQ-s játékot nem emlékszem hogy toltam volna, a CS pedig már nem is THQ-s...
-Nem gondoltál még arra hogy levágatod?
-Ez nem igazi, csak ragasztva van... Viccből... Ragasztottam... Magamnak...
-Jó akkor majd kikerülöm! -
$p@rr0w
őstag
válasz
remington2 #446 üzenetére
A modok jelentőségére már sok évvel ezelőtt rájöttek a játékfejlesztők, valószinűtlennek tartom hogy most egyszerűen letiltanák...
(#448) proci985: Én biztos vagyok benne hogy nem lesz jó ha dühöngeni kell.
Lehet most meg fogsz ilyedni, de én már embereket is rajzoltam...ÉS AKKOR JÖTT A HÜLYE HÓD! ÉS ELKEZDETT ORDÍTANI A MÁSIKKAL! TE HÜLYE HÓD TEEE...!!!
-
$p@rr0w
őstag
Ez valami szar vicc?
mod: A Stalker CS-t publikus bétatesztnek vetették alá megjelenés alatt/közben, így mire megjelenik a boltban a béta, netről szedhetjük hozzá a véglegesítő updatet. N1...
-
$p@rr0w
őstag
Azért ha olyan hatalmas dolgok mennének a háttérben arról tudnánk mi is sztem, nem csak 2-5 fps különbség lenne.
(#394) VinoRosso: Maradjunk annyiban hogy a Crysisnek indokolatlanul magas a gépigénye, és szerintem bőven többet ki tudnak hozni sebesség terén 10%-nál, ez csak a programozókon múlik... Az tuti hogy a konzolos verzió valamivel gyengébb lesz. a CS-ben rengeteg textúra is le lett cserélve, de ilyen alapon a Quake 4 is egy Quake mod. Mindenesetre én akkor is várom, de a lényeg a megjelenéskor fog kiderülni: jó/szórakoztató-e avagy nem...?
-
$p@rr0w
őstag
Ne viccelj már, miféles hasznuk van a játékgyártóknak a hardvereladásokból? Nagyon kevés kivételtől eltekintve semmi. Ne haragudj de hülyeséget írtál...
(#382) VinoRosso: Egy éve fejlesztik. Ennyiből a Quake 4-et is 10 évig fejlesztették... Abból hogy a technikai szintjükhöz képest sok más játék is eléri a szintjét, példával élve: Max Payne 2 a megjelenéskor(!) olyan technikai szinten volt mint a Crysis a megjelenéskor, és mégis elég volt ha a VGA tudta a shader, illetve, egyéb effektek megjelenítését, nem kellett hozzá alsó-közép kategóriánál jobb VGA. De ez csak egy a sok közül helyettesíts be amit akarsz pl.: HL2, Unreal Tournament bármelyik része, stb.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
VinoRosso #376 üzenetére
Ööö mit mikor? Én kérdeztem, nem mondtam ha a magyarosításra gondoltál.
Amúgy meg minőséget várok az Ukránoktól is, és mindenkitől aki el akarja adni a játékát. A szaggatás a programozók hanyagságán, vagy szűk határidőkön múlik a Crysis szintű grafikát is meg lehet jeleníteni egy x1950 pro-n is akár 60+ FPS-el, csak plusz két évig kell a kódot optimalizálni, ami rengeteg pénz, ezért nem optimalizálnak rendesen, nem a számításigény olyan óriási (persze az is nagy, de nem ennyire indolkolatlanul óriási)... A dx10 a Stalker, és minden más esetében meg pont hogy gyorsabb kellene hogy legyen, ezért is látszik hogy nem igazi dx10-es játék még az sem (akkor nem lehetne visszafelé kompatibilis). -
$p@rr0w
őstag
Azon gondolkoztam:
A Steames Stalkeremnél a propertiesre kattintva tudok választani hogy milyen nyelven akarok játszani angol/francia/olasz/spanyol/német. Ha nem angolt választok elkezdi letölteni a nyelvi csomagot hozzá. Vajon a CS-is ilyen lesz? És ha igen akkor a magyar nyelvet tartalmazni fogja? Aszem ideje írni a Steam fórumra, milyen kár hogy a Shadow of Chernobil multi bug megoldása miatt kibannoltak... -
$p@rr0w
őstag
Hardver igény teszt: pcgameshardware.de
mod: Amúgy elég semmitmondó mivel az AA-ról/felbontásról nem esik szó (vagy csak én nem láttam?).
-
$p@rr0w
őstag
-
$p@rr0w
őstag
válasz
--Disztroj-- #294 üzenetére
Ha olyan nevetséges lesz mint az alapjáték (bocs, átlagos inkább - kivéve a gépigényt -...) akkor jobb ha felkötik azt a bizonyods alsóneműt...
-
$p@rr0w
őstag
LOL Mi ez hogy a pisztoly irányzékát nem lehet használni, csak ilyen gagyi zoom van?
Remélem ezt lehet állítani, vagy patchelik, mert ez így elég nevetséges, egyébként szertintem jó lesz, nekem eddig nem okozott csalódást, hiába írják hogy mi nem lesz benne, szerintem azokat nem is ígérték... Mindent összevetve jó lesz ez, de nem lesz jobb a SHOC-nál, csak pont olyan jó.
-
$p@rr0w
őstag
Az oroszok első benyomásai nem túl jók a játékról, állítólag eléggé ellaposodott, rengeteg minden kimaradt(csak a bugok nem, azok vannak dögivel...). Remélem csak túloznak, nem szeretnék csalódni. Volt ahol 66%-ot kapott...
Lásd: link -> Kanyhalos (OL mod egyik készítője) hozzászólásai.
mod: Ha itthon is Starforce-os lesz tuti nem veszem meg, marad az angol Steamen.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
- = Zk = - #226 üzenetére
Nem, eltolták egy héttel (steamen is). Amúgy oroszországban már megjelent, lehet is tölteni, csak nem érdemes, mivel nem működik. Én mindenesetre megvárom amíg mindenhol megjelenik, és ha jó a szinkron itthon veszem meg, ha szar akkor steamen.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
- = Zk = - #188 üzenetére
Az sem egy mai csirke.
Legalábbis én már rég láttam, de lehet hogy valaki még nem... Mindenesetre szeptember 5.-ét akarok!
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Szasinka #182 üzenetére
Role Playing Game: Valakinek a szerepében vagy, itt egy Stalkerében. Amúgy a rangod fejlődik, elvileg ez előnyökkel is jár, de ezt nem ellenőriztem különösebben, ill. a felszerelésed is fejlődik, a "klasszikus" RPG a pont osztogatással pedig elég irreális, és itt idétlen is lenne... Attól mert pontokat osztasz szét még nem lesz valami RPG.
mod: (#185) - = Zk = -: Ő konkrétan nem, de már valahonnan tudtuk.
-
$p@rr0w
őstag
Sajnos az a hatalmas probléma hogy a honosított játékok jó része nem kap támogatást, pl.: Magyar verziójú Mass Effect-et nem lehet patchelni... Ezért félek én a magyarosított kiadásoktól, hiszen köztudott hogy a Stalker is sok patchet kapott a megjelenés után, szerintam itt is így lesz. Én leginkább a Steamre szavazok, bát ott is van gond bőven, de olcsóbb némileg, mondjuk engem nem zavar az angol annyira, de persze a teljes hivatalos magyarosítás azért csábító...
-
$p@rr0w
őstag
Mi lenne? Még majdnem egy hónap, én most tolom az alap gamet negyedszerre.
Itt egy kis hangulatfokozó éredekesség: Magyar dokumentum/útifilm Csernobil 2005 -
$p@rr0w
őstag
válasz
Vistaboy #139 üzenetére
Szerintem is baráti, és ne kérj elnézést mert az egy sokkal pontatlanabb leírás volt. Ezek szerint nálam úgy kellene futnia mint a sima Stalkernek, mivel annak is hasonló gépigénye van.
Amúgy ajánlom a fejlesztőknek hogy rendesen optimalizáljanak, mert gyújtogatás lesz.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Grave Digger #135 üzenetére
Talán elmaradt a Mónika-show?
-
$p@rr0w
őstag
válasz
proci985 #117 üzenetére
Én meg játszottam is vele.
"mondjuk 128mb vidmemóriába fogalmam sincs hogy férne bele a játék... a Stalker imádja a memóriát..." 9600pro-n játszottam vele...
Én a 256-os vga-t ídéztem a (#112)-ben mivel nem a minimummal van a gondom, nem tudom neked miért azzal van, mint mondtam 128as vga val megy a sima, és minimumon valszeg ez is úgy fog kinézni. Nekem az ajánlottal volt gondom, mivel ott túl széles a skála a (szűkszavú) leírás alapján...
-
$p@rr0w
őstag
Kérdés hogy az ajánlott a magasabb grafikához ajánlott vagy csak az éppen hogy mediumon ne szaggasson kategória?
Mindenesetre remélem hogy legalább annyira lesz optimalizált mint az első rész, és ha az ottani max grafot állítom be, tahát a dx10-et, ill. az új effekteket kihagyom akkor úgy is fog futni mit az első rész... "* 256 MB DirectX 9C kompatibilis VGA" - a vga elég sarkallatos pontja a játéknak, mégis ilyen tág fogalommal illetik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest