Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
speki1982
üzenetére
[link] ajánlott végigjátszás.
A sorrendet a zsoldos feladatok szabják meg, de az odairányított területeken az ott található feladatokat is meg kell oldani. Pl a Külvárosban a horror bio anyag mellett van az egyik templom, ott beszélned kell a hullával, majd szemben a szolgálatos bázis. Ők, és Fake küldenek el a Sötét völgyi labirintusba, ahonnan el lehet jutni az aktiváló terembe is, de jóval később, mert feladatsorok nyitják az ajtaját. Exóban nem járható az az út. Egyébként, mindenhol van valaki, aki elmondja mit csinálj, hiszen mindenki neked segít, csak éppen nem minden feladat kerül be a feladatok listába. Egy példa pl Faket megmented a tűz polgeszteritáktól, ezért ő hatalmas mese közepette elmondja, hogy keress meg neki három PDA-t a (mészáros) az-az x5-x6 laborban. Ez szinte fel sem tűnhet, de ha ott jársz, azonnal jelez az info szkenner, hogy azt is keresd meg. Összetett játék ez, nemcsak a feladatok jönnek sűrűn, a pályák is telítve vannak. Én sokszor még a térképet sem tudom megnézni, merre menjek mert minjárt rajtam va, vagy vannak a mutánsok zombik. Viszont ha találsz egy nyugis helyet 10-15mp múlva jönnek a pszi fantomok.
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest