Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laris2

senior tag

Még a Doppelganger elején tartok, és feltűnt pár apróság, ami nagyon is fontos dolog a játék beindulásával kapcsolatban.

Szakáll ikertestvérét mindenképp el kell kísérnünk a yantari átjáróig, mert akkor kapjuk ezt az üzenetet.

El kell vállalnunk ezt a feladatot. (Szinte minden fontos személy ezt ajánlja)
    Annál a monolitosnál kötünk ki, aki vezette a hatfős csoportot a doksikkal, amik kellenek az O-tudatosnak a monolith vezérlő terembe. (speki, remélem nem okoz problémát, hogy idéztem az egyik kommentedből)

Még az Agronomi pincék előtt elmentem a bárba, megnézi ott van-e Strelok.
    Ott volt Voronin mögött a rácsos helyiségben.

Beszéltem vele, majd amikor elfordultam, el is tűnt onnan. A végén a bárban, már nem ezzel a Strelokkal találkozunk.
    Lényeg: mindegyikük nagyon fontos infót adott, a játék beindulásával, és folytatásával kapcsolatban. Ha ezt tavaly tudtuk volna, (bár már akkor is le volt fordítva) baromi egyszerű lett volna a végigjátszás :) főleg hogy egyszerű a sztorija. Csak meg kellett keresni a hat doksit feléleszteni a három jómadarat, és találkozni a bár déli előőrsén Strelokkal. A második része szabad játék, vagyis a pályák átjárók megismerése.

Új hozzászólás Aktív témák