Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
Még a Doppelganger elején tartok, és feltűnt pár apróság, ami nagyon is fontos dolog a játék beindulásával kapcsolatban.
Szakáll ikertestvérét mindenképp el kell kísérnünk a yantari átjáróig, mert akkor kapjuk ezt az üzenetet.
El kell vállalnunk ezt a feladatot. (Szinte minden fontos személy ezt ajánlja)
Annál a monolitosnál kötünk ki, aki vezette a hatfős csoportot a doksikkal, amik kellenek az O-tudatosnak a monolith vezérlő terembe. (speki, remélem nem okoz problémát, hogy idéztem az egyik kommentedből)
Még az Agronomi pincék előtt elmentem a bárba, megnézi ott van-e Strelok.
Ott volt Voronin mögött a rácsos helyiségben.
Beszéltem vele, majd amikor elfordultam, el is tűnt onnan. A végén a bárban, már nem ezzel a Strelokkal találkozunk.
Lényeg: mindegyikük nagyon fontos infót adott, a játék beindulásával, és folytatásával kapcsolatban. Ha ezt tavaly tudtuk volna, (bár már akkor is le volt fordítva) baromi egyszerű lett volna a végigjátszásfőleg hogy egyszerű a sztorija. Csak meg kellett keresni a hat doksit feléleszteni a három jómadarat, és találkozni a bár déli előőrsén Strelokkal. A második része szabad játék, vagyis a pályák átjárók megismerése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- E-roller topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm több szíjjal- bontatlan, 1 év Apple garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest