Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMM23
tag
Igen próbáltam. Szépen lecseréli a fegyvereket meg még sok mindent. Némelyik kicsit talán túl gyorsan lő, de ezt leszámítva szerintem jó mod.

Hirtelenjében pár kép amit lőttem belőle akkor

(bocsánat csak így tudok képet feltölteni, mert az oldal szerint "túl nagyok", magyarán elértem vmi limitet... de aki nagyban akarja látni annak jobb gomb rá és url másolása
)

-
ToMM23
tag
Új fegyver ballisztika, talán új fegyverek meg tucatnyi sok sok dolgot javít. Ja meg sok mindent be tudsz Te magad állítani. Úgy mondd, "testreszabni" a játékodat kicsit jobban. Hálózsák az 100%,hogy lesz ha akarod
Lopakodást is tudod állítani, az enemy gránátesőjét is, tároló helyeket,fegyverneket, géppuskafészek pontosságát .. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ez egy régebbi lista szerintem,hogy mik is vannak, de többet Én sem találtam róla.. [link] -
emre
veterán
Eredeti telepítőlemezről kimásolt Stalker Clear Sky hun teljes magyar szinkron és felirat.
S.T.A.L.K.E.R-Clear Sky HUN.7z.001
S.T.A.L.K.E.R-Clear Sky HUN.7z.002
Sajnos méret korlátozás miatt csak két részletben ment a feltöltés, először a két részt TC-vel összeilleszteni, majd mehet a kicsomagolás. A feltöltés előtt mind a két műveletet kipróbáltam, crc hiba esetlegesen pc tuning miatt fordulhat elő.
-
genndy
addikt
Magamat tudom idézni:
Clear Skyhoz messze nem jelent meg annyi, mint a másik kettőhöz. Én speciel csak a Complete-t tudom (magyarítottat meg pláne csak ezt, szerintem semmi másik CS-mod nincs magyarul).
Ha bírja a géped, textúra mod még mehet rá (Absolute Nature+Structures).
Plusz fegyvereket majd mond más, szerintem az nincs a Complete-ben, de biztos lehet hozzá okosítani.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)