- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMM23
tag
Igen próbáltam. Szépen lecseréli a fegyvereket meg még sok mindent. Némelyik kicsit talán túl gyorsan lő, de ezt leszámítva szerintem jó mod.
Hirtelenjében pár kép amit lőttem belőle akkor
(bocsánat csak így tudok képet feltölteni, mert az oldal szerint "túl nagyok", magyarán elértem vmi limitet... de aki nagyban akarja látni annak jobb gomb rá és url másolása)
-
ToMM23
tag
Új fegyver ballisztika, talán új fegyverek meg tucatnyi sok sok dolgot javít. Ja meg sok mindent be tudsz Te magad állítani. Úgy mondd, "testreszabni" a játékodat kicsit jobban. Hálózsák az 100%,hogy lesz ha akarod
Lopakodást is tudod állítani, az enemy gránátesőjét is, tároló helyeket,fegyverneket, géppuskafészek pontosságát .. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ez egy régebbi lista szerintem,hogy mik is vannak, de többet Én sem találtam róla.. [link] -
emre
veterán
Eredeti telepítőlemezről kimásolt Stalker Clear Sky hun teljes magyar szinkron és felirat.
S.T.A.L.K.E.R-Clear Sky HUN.7z.001
S.T.A.L.K.E.R-Clear Sky HUN.7z.002
Sajnos méret korlátozás miatt csak két részletben ment a feltöltés, először a két részt TC-vel összeilleszteni, majd mehet a kicsomagolás. A feltöltés előtt mind a két műveletet kipróbáltam, crc hiba esetlegesen pc tuning miatt fordulhat elő.
-
genndy
addikt
Magamat tudom idézni:
Clear Skyhoz messze nem jelent meg annyi, mint a másik kettőhöz. Én speciel csak a Complete-t tudom (magyarítottat meg pláne csak ezt, szerintem semmi másik CS-mod nincs magyarul).
Ha bírja a géped, textúra mod még mehet rá (Absolute Nature+Structures).
Plusz fegyvereket majd mond más, szerintem az nincs a Complete-ben, de biztos lehet hozzá okosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest