- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayHUN
csendes tag
Hali!
Tudtok olyan módot ami lehetővé teszi az alvást?
-
SlayHUN
csendes tag
Complete módot ha felrakom akkor miért lesz jobb a játék, újra kell kezdenem illetve orosz hang- magyar felirat marad?
-
SlayHUN
csendes tag
Most már egyáltalán nem értem ezt a frakció háborút. Leengedtem a hidat kisöpörtem a fosztogatókat, de amint elmegyek raktárépületből ismét vissza szivárognak, na ilyenkor mit lehet tenni?
-
SlayHUN
csendes tag
Lehet valahonnan orosz szinkront leszedni?
-
SlayHUN
csendes tag
Ha visszamegyek akkor se kapok jutalmat sőt miután elfoglaltam ki se írja hogy menny vissza a jutalomért csak egy szabaduszo mondja hogy ugorjak be hozzájuk a jutalmamért de igazábol nem is írja ki hol tudnám felszedni. patchelve 1.5.10 ig van. esetleg nincs valami mod ami ebbe segít vagy valki tud linket küldeni torrenthez akinek sikerült megcsinálnia hátha csak az én játékom rossz?
-
SlayHUN
csendes tag
Na nem tud senki segíteni?
-
SlayHUN
csendes tag
Halisztok 1 hónapja játszok mert minden szir-szart megcsináltam pénzért meg seva ruháért ami meg is lett
miután beléptem a stalkerekhez na de most jön a csavar renegeteg helyen olvastam hogyha elfoglalom a banditák fő bázisát akkor kapok ilyen nagyon f*sz* artifectet meg pénzt meg mit tudom én mit na én kiírtottam ott a banditákat pofáznak is hogy mienk az egész terület blablabla de hol a cuccom és miért nem jön soha erősítés?
Ha valaki játszik még és tud segíteni az legyenszivese tegye meg köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Trollok komolyan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged