Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
Habár igaz lehet csak köhögősre sikerült ez a része játéknak.. Bár ilyen sűrűn azért nem fagyott..
+ még egy lapáttal is rátesz lehet a mod.. Még az jutott eszembe megpróbálom grafikát lejjebb venni.. Hátha határt súrolja a motor..
Az mondjuk biztos hogy bugosabb mint SoCH.. És rengeteget is swappol futás közben néha olyanokat akad pedig van RAM.. -
erikke17
őstag
Semmi más.. Az egész úgy kezdődött, hogy visszajövök sötétvölgyből a feladat érjem utol Agyart, bemegyek az ajtón robbanás fosztogatók beszélnek majd lebegyev beszél rádión kracch kifagy. Átirtam gamedata mappát ne működjön mod, tovább is ment mentettem visszairtam gamedata mappát ment, mennék át agropromba főszálat viszem megint kifagy ugyan ezzel, holnap teszek még egy próbát mod nélkül ha nem megy csokizok rá.. Nekiállok COP-nak csak mégis kiváncsi lettem volna mi történt SHOC előtt..

-
erikke17
őstag
Valahogy mindig bekrepál a játék ezzel:
Expression : fatal error
Function : CScriptEngine::lua_error
File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
Line : 180
Description : <no expression>
Arguments : LUA error: ....e.r. - clear sky\gamedata\scripts\xr_effects.script:1607: attempt to index field '?' (a nil value)Vajon a súlynövelő mod kavarhat be?
-
erikke17
őstag
Ha fsgame.ltx fájlban átállitom gamedata mappát true-ra akkor ugyebár látható lesz, azaz el tudom érni a actor.ltx fájlt amiben át kéne irni a max_walk_weight értéket 50-ről pl 200-ra
Vagy nagyon rosszul tudom?
A linkelt mod nem abban az esetben kell hogyha nem akarok actor.ltx-ben matatni?
Mellesleg az normális, hogy már sötétvölgyben járok kb. 4 nap telt el játékban de még kitörés nem volt?
-
erikke17
őstag
Üdv, az normális hogy nem találom az actor.ltx fájlt? Két .ltx fájlt találtam egyik fsgame.ltx a másik user.ltx.
De olyat hogy actor.ltx nem találtam. Elméletileg itt kéne lenni Google szerint: Deepsilver/stalkerlclarsky/gamedata/configs/creatures De hogy én gamedata mappát nem látok az fix
Valaki Segitsen légyszi
Nincs kedvem annyit lootolni a sok cumóval 
-
erikke17
őstag
-
erikke17
őstag
Üdv.
Windows 7-en csak ezzel a rendszargazdai jogokkal van baja? Eltekintve a játékban fellelhető bugtengertől..
Új hozzászólás Aktív témák

- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
+ még egy lapáttal is rátesz lehet a mod.. Még az jutott eszembe megpróbálom grafikát lejjebb venni.. Hátha határt súrolja a motor..

Valaki Segitsen légyszi
XP-n ment..