Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
Habár igaz lehet csak köhögősre sikerült ez a része játéknak.. Bár ilyen sűrűn azért nem fagyott..
+ még egy lapáttal is rátesz lehet a mod.. Még az jutott eszembe megpróbálom grafikát lejjebb venni.. Hátha határt súrolja a motor..
Az mondjuk biztos hogy bugosabb mint SoCH.. És rengeteget is swappol futás közben néha olyanokat akad pedig van RAM.. -
erikke17
őstag
Semmi más.. Az egész úgy kezdődött, hogy visszajövök sötétvölgyből a feladat érjem utol Agyart, bemegyek az ajtón robbanás fosztogatók beszélnek majd lebegyev beszél rádión kracch kifagy. Átirtam gamedata mappát ne működjön mod, tovább is ment mentettem visszairtam gamedata mappát ment, mennék át agropromba főszálat viszem megint kifagy ugyan ezzel, holnap teszek még egy próbát mod nélkül ha nem megy csokizok rá.. Nekiállok COP-nak csak mégis kiváncsi lettem volna mi történt SHOC előtt..
-
erikke17
őstag
Valahogy mindig bekrepál a játék ezzel:
Expression : fatal error
Function : CScriptEngine::lua_error
File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
Line : 180
Description : <no expression>
Arguments : LUA error: ....e.r. - clear sky\gamedata\scripts\xr_effects.script:1607: attempt to index field '?' (a nil value)Vajon a súlynövelő mod kavarhat be?
-
erikke17
őstag
Ha fsgame.ltx fájlban átállitom gamedata mappát true-ra akkor ugyebár látható lesz, azaz el tudom érni a actor.ltx fájlt amiben át kéne irni a max_walk_weight értéket 50-ről pl 200-ra
Vagy nagyon rosszul tudom?
A linkelt mod nem abban az esetben kell hogyha nem akarok actor.ltx-ben matatni?
Mellesleg az normális, hogy már sötétvölgyben járok kb. 4 nap telt el játékban de még kitörés nem volt? -
erikke17
őstag
Üdv, az normális hogy nem találom az actor.ltx fájlt? Két .ltx fájlt találtam egyik fsgame.ltx a másik user.ltx.
De olyat hogy actor.ltx nem találtam. Elméletileg itt kéne lenni Google szerint: Deepsilver/stalkerlclarsky/gamedata/configs/creatures De hogy én gamedata mappát nem látok az fixValaki Segitsen légyszi
Nincs kedvem annyit lootolni a sok cumóval
-
erikke17
őstag
-
erikke17
őstag
Üdv.
Windows 7-en csak ezzel a rendszargazdai jogokkal van baja? Eltekintve a játékban fellelhető bugtengertől..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged