Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • speki1982

    tag

    válasz Laris2 #6753 üzenetére

    Szia! Addig jutottam el, hogy a Te linkjeid alapján feltelepítettem, nem indult (perszeeee...), visszaolvastam és így már ment. Elindítottam, de egyelőre nincs időm vele játszani, de most már normalizálódott az életem és remélem a héten egy kis játék bele fog férni.
    Tavaly már játszottam vele, bár teljesen másfelé kolbászoltam el, mint ami a végigjátszásban ajánlott útvonal... Szeméttelep, Kordon, Sötétvölgy, meg az lemerülő relikviák, a szörnnyé változó zombik... nagyon nagy potencia van ebben a modban, bár akkor nagyon hektikusnak éreztem a játékmenetet. Most, hogy van leírás és ott van a fordításod, könnyebb lesz, de arról fogalmam sincs, mit tartogat a játék számomra, pedig jó néhány szívatós modot végigjátszottam már...

    Azt nem tudom, először olvassam el a végigjátszást, vagy játék közben csipegessem fel belőle az infókat, bár én a lineárisabb játékmenetet jobban szeretem. ott volt pl. a Priboi Story, mondjuk az izgalmas volt annak ellenére, hogy nem rágták a szádba, merre kell menni.

    Atyaisten, Kruglov? Hol? Mi? Merre? Félek :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák