- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Huhh de régi lett már ez a gém is
Akkor fejeztem be a SOC-ot, amikor kijött ez. Utána nem volt erőm sokat játszani a CS-al, kicsit rámült az a nyomasztó hangulat a zenétől, az éjszakai sötétségtől, a tűz mellett gitározó stalkerektől
A hideg kiráz ha rá gondolok 
Ha a hangulat közvetítéséről van szó, akkor az eddigi legjobb játék, ami létezett.
Most viszont megjött a kedvem és lenne pár kérdésem a veteránokhoz
1: még mindig benne van a játékban, hogy ha elmész egy körzetből akkor a régi haverok elfelejtenek és a nulláról indulva pénzt kérnek azért, hogy ne kelljen gyalogolni a mocsárban?
2: emlékszem, hogy a stalkerek és a banditák határában fejeztem be és az idegesített fel, de nagyon, hogy kiirtottam a banditákat a környékről, ezáltal segítve a stalkerek elterjedését és folyton jöttek újra. Soha nem fogytak el.
3: ugyanezzel kapcsolatban az, hogy az ellenfelek gránáthasználata még mindig olyan nevetséges? Értem ezalatt azt, hogy két kilométerről a kislábujjad elé dobja le?
4: a fegyverek szórása még mindig nagyon durva?
5: ha elkezdem meddig peccseljem?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor fejeztem be a SOC-ot, amikor kijött ez. Utána nem volt erőm sokat játszani a CS-al, kicsit rámült az a nyomasztó hangulat a zenétől, az éjszakai sötétségtől, a tűz mellett gitározó stalkerektől
A hideg kiráz ha rá gondolok