- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
enerdzsájzer #2028 üzenetére
Közben olvasgatom amit írtatok. 100k-t!!! Az igen. Nekem nem volt türelmem hozzá. A Legtöbb zsém 25k volt aztis egyből elnyomtam fejlesztésre. A max amit a "sietős" játék alatt ki tudtam hozni ebből a pénzből az 30-as mellény. Nemtom vki vett-e már vmi butább öltözetet. De ujra már nem kezdem ezek miatt. Bár nagyon érdekelnének a szélsőségesen jo cuccok. Az a baj hogy rohadásig kell sétálni ahhoz hogy rengeteg lovéd legyen meg minden fejlesztve legyen.
50k-t adnak a hídért!!
Ezt se tudtam. Te onnan még visszamásztál a CS bázisig ami a világ másik felén van? Hát az min fél nap séta real time.
Én meg még azt hittem hogy tul sokat szarozok a cuccok miatt az egyes részeken. Gyűjtögettem relikviát mint állat, de csak ha arrafele volt dolgom. Viszont a kis kerülök miatt is rengeteg idöt elcsesztem. Képzelem mennyi idő lehet 100k-t összeszedni. Főleg hogy tuningos fegyvert mástol kb 2-3 alkalommal szereztem.
Én amugy duty-hoz csatlakoztam(érdekes miután megoldottam a gondjukat egyből felvettek nem ugy mint a freedom) miután lusta voltam tovább nyalizni a freedomnak hogy ugyan má vegyenek fel ha mindent megcsináltam (igaz fő sztori miatt muszáj voltam). De hát így jártam.
Rengeteg lovém lett volna ha a sok relikviát meg fegyot el tudtam volna adni amit vörös erdőben és utána szereztem. De ahhoz vissza kellett volna mennem. Én meg ki akartam már tolni mert kell a hely a gépen a rengeteg game-nak amit még ki akarok tolni.
Jo olvasni amugy hogy vki ennyire belemászik a témába és kiprobál oylat is amihez nekem nincs türelmem de amugy nagyon érdekel. Általában hidegen hagynak az aproságok egy-egy game kapcsán ha már kitoltam de a Stalker-el kapcsban minden érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Apple asztali gépek
- Windows 11
- Projektor topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XBOX Series Shock Blue kontroller - Gar.: 2026.04 hó
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- NEUTRINO MINI HYPEX NC252MP 2x250W 4Ohm (2x150W 8Ohm) sztereó erősítő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő