- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
ez_meg_emaz #2043 üzenetére
igen irták hogy szebbek a fények árnyékok és gyorsabb is a game
-
remington2
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #2042 üzenetére
Én egy súly (+20 kg?), egy health meg egy vérzést csillapító artit hagytam meg, jól jöttek az utolsó pályákra.
A red forestes lyukból viszont nem tudtam kiszedni a 2 artit. Előcsalni őket még nagy nehezen sikerült is, de begurultak a lyuk aljára, oda meg már a whirlpool v. hasonló anomália miatt nem lehetett utánuk menni.
spoiler
#2037: Kiderül, minek (kinek) volt még köze Strelok második kalandjának negatív befejezéséhez, és annyi. A monolitosok vihették őket oda, a monitorok meg - ahogy írtad - agymosásnak, esetleg "programozáshoz" szolgáltak.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
ez_meg_emaz #2038 üzenetére
Dehogy kell annyit sétálni.
Csak alkalmazni kell a vezetőket. Azokkal pillanatok alatt ott vagy ahol kell. Persze pénz kell hozzá.
Pont Red Forestben amikor el kell kísérni pár stalkert annál a tábornál szedtem össze egy aranyhalat.
+30 kg (+egy tűzgolyó is volt azzal megszenvedtem kicsit.)
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz #2037 üzenetére
Igazábol azért lestem be ide megint hogy hátha vki válaszol erre.
A második hsz-t csak csodálkozásom kifejezésére irtam. Amugy azt csináltam énis amit írtál. A freedom kereskedötöl megvettem a legjobb artifact keresöt amint lehetett és minden anomália közelében megnéztem van e valami érdekes. Ha volt belementem és megszereztem. Még a Vörös erdő közepén lévő kis gödörbe is belemásztam. Na azzal sokáig szarakodtam. Mindig visszatöltöttem mert nem sikerült idöbe kimásznom onnan és 10-20 aidkitet meg nem ért meg nekem. De aztán sikerült 2 artit kihalászni onnan. Én is adtam el használt és hullűktol begyüjtött fegyokat is és csináltam mellékküldiket. De igy is alig volt zsém. Szerintem ti sokkal többet szorakoztatok vele vagy csak szerencsésebbek voltatok a hullák cuccaival illetve a relikviákkal. Ja és a relikviák felét amugy nem adtam el tegyük hozzá.
Voltak nagyon hasznosak. -6 sugárzás, +20kg, +4 élet mp-enként. Ezeket semmi pénzért nem adtam volna.
De vki pls a kérdésemre válaszolna!? (#2037) ez_meg_emaz
-
remington2
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #2038 üzenetére
100k rubelt összegyűjteni nem olyan sok idő, mint amilyennek a játék elején, egy puskáért 30 rubelt fizető kereskedő után gondolná az ember
Mondhatni, szinte magától jön. És persze megy is, fegyó-fejlesztésre, lőszerre, jó (és drága) cuccokra, például SEVA-ra. Mert 100k rubel önmagában nem véd meg semmitől, 0 a páncélzata, és 0 az anomliák elleni védelme is
Ott a detektor, csak használni kell, anomáliás területen mindig érdemes kézbe venni egyszer-kétszer. Hamar ki is alakul a pavlovi reflex: az anomáliákkal történő szívás hatására az ember automatikusan előveszi a detektort, "legalább van-e itt valami hasznos is" alapon. Agroprom és Yantar elég rendesen el van látva artival, és Yantarban már lehet találni 10k rubel értékűeket is, nem is egyet! És persze érdemes a dokinál eladni őket nagyobb tételben, összegyűjtve, mert elég jól fizet érte, a legtöbbet az egész játékben! Aztán vannak mellékküldetések, általában fizetnek azok is 2-3k rubelt, a használt cuccokat is el lehet adni, agropromban én sokat segítettem a stalker-bázis védelmében, és az elhalálozott felektől begyűjtott cuccból is láttam pénzt (jó kis vintarok, tr300-asok, aránylag jól fizetnek értük).
Ez maga a STALKER: mászkálás, felfedezés, gyűjtögetés, mellette meg fokozatosan a fősztori végigjátszása.szerk: Red Forestből yantarba visszabaktatni annyira nem nagy meló, de én úgy mentem oda, hogy már előre felszerszámoztam magam (jó fegyver + ruha, megjavítva, tele lőszerrel), hogy nem láttam nagy értelmét visszarohangálni. Még 1 alkalommal visszatértem a dokihoz, aztán mentem gyakorlatilag a játék végéig, limanszkból már úgysem lehet visszatérni. És még a legvégén is volt 25k rubelem, persze arrafelé már vajmi kevés értéke van a pénznek.
-
Etele1
csendes tag
válasz
ez_meg_emaz #1951 üzenetére
Ez elég kiábrándítóan hangzik... együttérzésemet szeretném tolmácsolni, mert átérzem a problémád.
Mivel sok lehetőséget kilőttél, ami esetleg hiba lenne nekem csak egy tipp jutott még eszembe ill. egy lehetséges végső megoldás.
A tippem az,h ha tegnap óta nem is frissítetted a videókártya drivert (erről nem írtál), én a helyedben akkor is újra tenném a drivert, mert elég egyértelműnek tűnik abból, amit mondtál,h itt most nem a gémmel van gond. Ha időben sokkal korábbi kimentések is megfagynak most, akkor vagy a feltelepített játékban sérült meg valami (és nem a kimentésekben, azok szerintem jók) vagy pedig a rendszeredben lett vmi gikszer.
Ezt egészen könnyen kiderítheted, ha találomra 1-2 különböző időpontban (akár több napos) mentett állást átküldesz egy barátodnak, aki szintén a gyárival játszik 1.05 alatt (egyébként jó magam is detto ugyan így játszottam végig összesen 1 kifagyással) és akkor egyből kiderül,h a mentéseddel van baj v. a gépeddel.A végső megoldás pedig az (ha nála is kifagy a te kimentésed), akkor te kérsz tőle el egyet és mindent újratelepítve azt folytatod...
Nem baj ha különbözik a configotok, mert a játék beállításokat egy teljesen másik file-ban menti el a játék. Mondjuk erről eszembe jutott,h a helyedben én azt is kiprtóbálnám,h azokat állítod vissza alap beállításokra, kilépsz, újraindítod a játékot (gépet is akár) és úgy is megpróbálod visszatölteni az állást...talán megoldódik.
-
GhostLead
tag
válasz
ez_meg_emaz #1832 üzenetére
Hali! A SoC-nak van vagy 5 befejezése! Azért vakitott meg mert végig rohantál a pályákon!!
-
Chrom
tag
válasz
ez_meg_emaz #1832 üzenetére
Hi!
A Soc-nak 5 rossz, és 2 jó befejezése volt. A 2-ből is az egyik volt csak nyerő, a másik pedig kicsit érdekes... Deha valaki követi a történetet, akkor tudja miről van szó!
De itt egy kis olvasnivaló:
[link]Ja ha újra kezdenéd mindenképpen a OL 2.2-es MOD-al kezd !!! Most épp azzal játszok, de valami csúcsszuper.
SPOILER !!!
remington2-nek:
A CS-nek 2 befejezése van, vagyis tudtommal eddig ennyit tapasztaltam mind a 2 végigjátszásnál... Az egyik az amikor elbuksz, a másik meg az amikor elkapod Sterlok-ot. Ugyan is ha valakinek még nem esett le akkor Őt kell üldözni az egész játék alatt!
Vagyis úgy kapcsolódik az első részhez, hogy 1 évvel játszódik az ott történtek előtt. -
remington2
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #1823 üzenetére
Pedig SoC-ban a true endinghez csak meg kell szerezni a dekódert, és kinyitni a lezárt ajtót, semmi mást nem kell hozzá csinálni. Az összes monolitos kívánságteljesítés "false" ending, bár nekem csak az aranyeső volt meg, utána mentem dekóderezni.
-
Heavy D
csendes tag
válasz
ez_meg_emaz #1813 üzenetére
Lehet, hogy SPOILER valakinek:
Ahogy mondod, nem javítható utána.
-
Chrom
tag
válasz
ez_meg_emaz #1813 üzenetére
Próbálj meg beszélni azzal a pár emberrel akiknek segíteni kel a korház elején. Hátha köztük van 1 javító...
-
remington2
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #1798 üzenetére
Elvileg ide:
C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-STCS\
-
remington2
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #1796 üzenetére
Sok mechanic van, minden frakciónak legalább 1. A stalkereknek kordonnál a hídon túli bázison, de van a dutynak, freedomnak, és még egy a stalkereknek agropromban. Meg a banditáknak is, bár velük elég korán rossz viszonyba lehet kerülni. Később is vannak még, de arra még nem jártam (Limanszk).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Synology NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged