Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
FeketePok
üzenetére
én is pont így vagyok, sajnos nem bírtam rájönni, mitől van ez. az első betöltés rendben megy, utána viszont mindig kidob, akárhogy töltenék vissza egy régebbi állást, akár quicksave, akár menüből.
mondjuk engem 5x-i újrakezdésnél (ráadásul csak kiváncsiból, laptopon kezdtem megint) annyira nem zavar, de abban bízok, hogy ha a mocsáron túlleszek, ott majd működik a töltés rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- Synology NAS
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Pixel 7 pro 128/8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield