-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
FeketePok #11229 üzenetére
attól csak nem kezd el crashelni, mert egy-két dolgot (kurzor, menüképernyő, betöltés-képernyő, egy két zene) megváltoztatok......eddig egyébként még egy fagyás, vagy kilépés se volt. (csak el ne kiabáljam
)
letöltöttem innen egy stalker fájl-kicsomagoló progit, kicsomagoltam az összes stalker SoC (az van a gépen, a sniper-ben már nincsenek benne az eredeti, tömörített fájlok) gamedata fájlt, aztán onnan átmásoltam az gamedata\textures\ui\ui_ani_cursor_01-08.dds fájlokat a sniper gamedata\textures\ui mappájába, vagyis kicseréltem a kezet az eredeti kurzorra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest