- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
FeketePok #33515 üzenetére
A Diverzánsot legalább 6x végigvittem és mindig értek meglepetések, ennek ellenére tetszett a mod. Ne kövezzetek meg, de én most egy csalást fogok javasolni. Tehát amikor már tényleg nincs megoldás én javaslom azt a spawn menü (ha jól emlékszem ez a neve) megoldást. Én a 4. végigjátszás után kapcsoltam be poénból, tesztelésből. Érdemes belőni, mert pld. a szerszámokat egyszerűen csak hozzá adod a listából és nem kell keresgetni többet. Persze ennél több mindent is lehet csinálni, de csak óvatosan, (pld teleportok berakása) mert könnyen tönkremehet az egész játék és lehet elölről kezdeni! Ha jól emlékszem olyant is lehet, hogy átugratod a Noé küldetést -vagy bármelyiket-, bár azt az opciót soha nem próbáltam.
(Én leginkább csak szórakozásból ellenfeleket raktam be, meg magamnak segítőket és csináltam hatalmas lövöldözéseket, jó élmény volt.)
Ha gondolod segítek benne, ha visszajöttem.
Addig is javaslom a [link] vagy [link] linekek átnézését (nem tudom melyik verzióval játszol). Oldal alja "[Tippek, trükkök, segítség]" rész. -
Riot Gin
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Synology NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G5 univerzális üzleti dokkoló
- Latitude 5531 15.6" FHD IPS i7-12800H MX550 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest