Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FeketePok

tag

Na kerem szepen miutan ENOT edition kukazva lett eljott az ideje kiprobalni az uj SNIPER SGM 2.2-t.Roviden leirom az eddigi tapasztalataimat.Instalalas utan grafikai beallitsok DX9 teljes dinamikus fenyek (a DX10 folotti elso opcio) az elso 2 palyan aranylag jol futott a mod,mondjuk neha menteskor kidobott,elhalalozas utan nem lehetett visszatolteni az utolso mentest csak miutan kidobott a jatek es ujra indititottam azt,itt meg jatek kozbeni kidobalas eleg ritkan fordult elo.Miutan ez az elso 2 palya lement - Cordon,Swamp -es megerkeztem Zatoyban elkezdodott a hiszteria,egyre masra dobott ki a mod nem lehetett menteni mert azonnal crash volt a vege,miutan nagy nehezen feljutottam a Skadovsk-ra - megjegyeznem ,hogy az ajton nem tudtam bemenni mert instant crash volt ,csakis felugralva a Skadovsk meletti kishajora es onnan a Skadovskra es fentrol lefele behatolas - ha veletlenul Kardan kozelebe kerultem instant crash volt a vege.Mar nagyon kezdett elegem lenni de gondoltam meg megprobalok valamit.Igy hat feltoltam a grafikai beallitasokat DX10-re a grafikai finom hangolast meg ugy allitottam be,hogy a jatek memoria felhasznalasa kb az osz memoria 70-75% legyen -egy olyan helyen ahol jo sok NPC volt alt-tab utana task managerben megnezve -es lass csodat eddig el gyonyoruen fut a jatek mentesek siman mennek barhol,elhalalozas utan siman visszatolti az utolso mentest anelkul,hogy ujra kelenne inditani a jatekot,raadasul teszi ezt piszok gyorsan.
    Meg agy megjegyzes :a SNIPER-ben a jatekemntesek mappaja a jatek konyvtaraban van nem pedig a C:/Dokumentumok mappaban pedig rendszergazdikent inditom a jatekot az elejetol kezdve.

Új hozzászólás Aktív témák