- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
kompotot2 #25986 üzenetére
A helyes sorend: odaértek a bárba, beszélsz a csapossal, elmész aludni, beszélsz a csapossal, beszélsz Borlanddal.
Borlandnak az után, hogy visszautasítja a csapos ajánlatát. már nincs szerepe. Azótnál tanulni kell, szkóppal méricskélni, majd legyártani ezt-azt, elvégezni a Tiszta Égbolt maradékának a feladatokat (lehallgatás, banditák elintézése a Szeméttelepen), aztán érdemes a csaposhoz menni. -
SaGa59
őstag
válasz
kompotot2 #25982 üzenetére
Beszéltél Borlanddal? A két napot arra kaptad, hogy vele egyeztesd, hogy vállaljátok-e a csaposnál a melót vagy sem. Ott ácsorog a bárban valamelyik sarokban. Meg közben mehetsz Azóthoz mellék feladatokat csinálni, amivel pénzt szerezhetsz.
Ha csak a csapos feladatával foglalkozol, hamar vége lesz a játéknak, mert a fő sztori nem túl hosszú, a rengeteg felvehető mellékes küldetés teszi változatossá a modot. -
-
shield
Topikgazda
válasz
kompotot2 #25924 üzenetére
Nem számít, hogy virágbolti. Melyik fordítást raktad rá?
Más: A "SGM 2.2 + Сборка + STCoP WP + ПАТЧ 0.5 (ОБНОВЛЕНО 16.05.2014)"-nél járt úgyvalaki, hogy lement Kordonban a falu egyik pincéjébe és nem tudott kijönni (nem a robbanóanyagos pince)?
Tudja valaki, hogy lehet kiküszöbölni a detektor elem szükségességét? Előre is köszi. -
Antonius1978
addikt
válasz
kompotot2 #19602 üzenetére
Ertem.Nos, az AMK mod kb olyan hosszu mint a Way in Pripyat, vagy talan esetleg meg rovidebb, nem tudom eldonteni.
Ha nagyon hosszu modokra vagysz, akkor Enot vagy Geonesis 2, ezekkel jatszodtam eddig.
Aarpok mester epp most fejezte be a Geo 2-t,es en is nemreg, igaz en az egyik kituzott celt nem tudtam megcsinalni, mert nem vettem fel a hozza szukseges osszes kuldetest vagy ilyesmi.
Mind az Enot, geo 2 es AMK neha osszeomlik palyavaltaskor (az elozo 2 nagyon gyakran, azaz talan szinte mindig, de vissza lehet tolteni az autosave-et es betolti).
Barmivel is jatszol majd, ne feledd a fixeket... -
Antonius1978
addikt
válasz
kompotot2 #19587 üzenetére
Nos, azt hiszem, hogy a mod kavar be - valamiert.En igy jartam az Enot nevu moddal.Valamiket valtoztattam es kiakadt, tobbe nem tudtam a beallitasokat megvaltoztatni, mert akkor helybe kilepett.
Neked is ilyesmi baja lehet, telepitds le a jatekot - a mentesek megmaradnak, es tedd ujra a jatekot, allitsd be ugy ahogy akarod, es kezdjel egy uj jatekot az alapjatekkal.Ha elindul, akkor bele masolod a modot es ujra probalod.
Az is lehet, hogy a USER.LTX nevu allomanyt meg kell keresned, es torold le, majd utanna csinald az uj jatek telepiteset.Asszem ez tartalmazza a beallitasokat, szoval ha ezt nem torlod (pl ott van hogy c:\kompotot2\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\) akkor asszem a jatek mindig ezt olvassa vissza, es ez epp a Dx11es rossz beallitasokat tartalmazza, szoval megint kiakad.
Ugyanitt van egy LOGS alkonyvtar, nyitsd meg a logfileot, es olvasd el, hogy legvegen mit ir, ugy talan meg okosabbak leszunk - addig ne csinalj semmit akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- VR topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest