- Yettel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteeWe
aktív tag
válasz
robo5133 #1998 üzenetére
Hi,
Angolul használom a játékot, úgyhogy magyarítással kapcsolatos kérdésre nem tudok válaszolni. Amiket felsoroltam azok ált texturákat cserélik le nagyobb felbontásúra ezért úgy gondolom nincs köze a nylevi dolgokhoz. De amint írtam össz 2 modot probáltam ki eddig abból egyet használokA többit csak tervezem, de eddig még nem volt időm kipróbálni.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
robo5133 #1928 üzenetére
Talán ezzel még megpróbálkozhatsz:
fsgame.ltx-et át kell szerkeszteni, ezt a sort:$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\
ilyenre:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
De szerintem próbáld újra letölteni és kicsomagolni winraral mert ha oroszul ok akkor a magyarításból hiányzott valami.
-
emre
veterán
válasz
robo5133 #1914 üzenetére
Én azt csomagoltam ki amit letöltöttem.
ez az amit én leszedtem
Hát te mit töltöttél le?A személyeskedést meg hagyjuk, nem én kerestelek meg téged, hogy nem tudok valamit megoldani.
mod:
keratom Állítólag 6Gb rammal is akad. Egészen hasonló konfigunk van, és nekem 4Gb ram mellett már játszható, igaz meg kell alkudni a beállításokkal. 1-2 opció beállítását célszerű alacsonyabbra venni. Ezeket fejből sajnos nem tudom elsorolni. De ha rákeresel a forumban talán találsz hozzá megfelelő információt. -
emre
veterán
válasz
robo5133 #1788 üzenetére
ójázis videjó használd egészséggel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest