Hirdetés
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
DEARevil
üzenetére
I've been playing Echo of Misery http://www.moddb.com/mods/echo-of-misery quite a bit lately. It's another pack based on Call of Misery, but I like it more than Last Day. It has a more polished presentation overall and so far it's been more stable than LD.
Itt azt irja ez az illeto, hogy az Echo of misery mod sokkal jobban van osszerakva, es sokkal stabilabb mint a Last Day, ha gondolod, probald ki ezt a Last Day helyett.
Meg azt is irtak masok, hogy a LD el van cseszve, elbaszodnak a mentesek es ilyenek.Szerintem inkabb hagyd a fenebe, ha hemzseg a hibaktol, es meg a tetejebe nagyon nehez is.En sem vagyok egy felados fajta, de a Misery-t 2 alkalommal tettem fel, es 2x le is torultem.Egyszeruen tul szivat ez a mod, es nekem nincs se idegem, se idom erre.Az tetszik, hogy nagyon vaganyul megcsinaltak, de esszerutlenul, tehat ha kurva nagy sugarzas van a Zonaban, akkor tuti hogy nem 1 szal puloverben megyunk oda, mint a Miseryben, ez bosszantott a Miseryben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- OLED TV topic
- VR topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Robotporszívók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 256/8GB 2024
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield