- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #8328 üzenetére
Bár csak videorészleteket tekinthettem meg a Falloutból, de eléggé "rágógumiízűnek" tűnt.
Nyilván ez a külső szemlélődés a játékélményt nem pótolja, tehát a véleményem erősen szubjektív.
Az amerikai comicsokból, képregényekből készült filmek is eléggé furák, eltúlzottan mesterséges világban játszódnak szvsz.
Aki a COP-ot angol hangzással játssza, az már közelebb jár a Fallout világához. Nekem idegenül hat az angol nyelv Ukrajnában, én kizárólag orosz nyelven játszottam a CS és a COP alapjátékokkal.
Viszont egy német nyelvű és háttértörténetű poszt-apokaliptikus, európai játékot tudnék díjazni, bár attól tartok, hogy az ukrán vagy az orosz színes és romantikus fantáziavilágot nem közelítenék meg ők sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- OLED TV topic
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Bittorrent topik
- Revolut
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- MACBOOK PRO M1 8G/256G, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest