- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #8328 üzenetére
Bár csak videorészleteket tekinthettem meg a Falloutból, de eléggé "rágógumiízűnek" tűnt.
Nyilván ez a külső szemlélődés a játékélményt nem pótolja, tehát a véleményem erősen szubjektív.
Az amerikai comicsokból, képregényekből készült filmek is eléggé furák, eltúlzottan mesterséges világban játszódnak szvsz.
Aki a COP-ot angol hangzással játssza, az már közelebb jár a Fallout világához. Nekem idegenül hat az angol nyelv Ukrajnában, én kizárólag orosz nyelven játszottam a CS és a COP alapjátékokkal.
Viszont egy német nyelvű és háttértörténetű poszt-apokaliptikus, európai játékot tudnék díjazni, bár attól tartok, hogy az ukrán vagy az orosz színes és romantikus fantáziavilágot nem közelítenék meg ők sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Mini-ITX
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iqos cigaretta
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DJI Osmo Pocket 3
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest