- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mozgóképen a második trifold
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
egyébként hogy lehet kivenni a wapon-addont? illetve ha kiveszem, elvesztem az abban szereplő fegyvereket?
nekem is van egy sörétesem, ami 100 m-ig jó, valami USS fegyver, eddig össz. 2-t találtam belőle. ha semmi mást nem is, azt mindig megvenné az összes kereskedő.
ha már a teleportok, a fennsík mellett, ahol a helikoptet kellett megvizsgálni, van egy teleport, ott lehet átmenni agropromba. na az sokkal durváb, mint az alapjátékban (SoC) volt, minimum a fele sugárzik, tele van anomáliákkal, meg valami wega csapatok lőnek rád azonnal, kérdezés nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest