Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
meg a szinkron hang is döbbenet.
Szerintem inkább vicces
sokszor felnevettem
("Hol bújkáltok szarosok?") De amúgy valóban nem volt rossz próbálkozás.Én amit hiányolok, hogy ez mind egyszerre egy játékban. Júúúú
Az összes helyszínnel, meg vagy 400 küldetéssel.
Voltak és szerintem lesznek is már erre próbálkozások, Narodnaya Soljanka mod a sima Stalkerhez, CoP-hoz meg hasonló lesz az új SMRTER mod és szerintem az SGM is ebbe az irányba fog fejlődni úgy tűnik, bár az új területeket nem nagyon tudták még megtölteni tartalommal.Más: Létezne, hogy vagy 5 éve sztalkerezek, de most szereztem be az első exot?
Ezt nem lehet futásképesség tenni?
Mindent a maga idejében, igaz?
Amúgy lehet, szervómotort kell megfejleszteni vagy mi a fene a neve, aztán tudsz majd sprintelni a motorruhádban. (lehet hülyeséget írtam, de valamelyikkel meg lehet az 100%, és asszem mindegyik szerszám kell a szerelőnek hozzá
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sokszor felnevettem
Az összes helyszínnel, meg vagy 400 küldetéssel.
Ezt nem lehet futásképesség tenni?
)
shield