Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Carasc0

őstag

Na egy kis tájékoztatás egy játékállásról!

Tesóm játékát szoktam időnként nézni, én nem játszom mert nyelvet tanulok! Nos tesóm sokkal előrébb van már mint én így érdemes nyomon követnem a játékmenetét. 9. rangot is megkapta már avagy 900 ellenséget ölt meg. Folyamatosan kapja meg a achievement-eket. Zatonban minden feladatot megcsinált most már Jupiteren oldja meg a feladatokat. Nagyon kemény fegyverek jelennek meg. Most már olyan mesterlövész puskája van ami úgy néz ki mint egy Gepárd. Atom brutális. Alfa squad tagjait 1 jól célzott lövéssel simán leamortizálja a földre.

Ruhája egy SSP-99-es ami félig meddig már fel van fejlesztve. Nem vette meg az Exo-t mert szerintem van a játékban Military Exo is (nagyon remélem hogy van és kapható). Amennyiben van (ezt erősítsétek meg kérlek), gyűjteni fog rá.

További kérdésem hogy Pripyaton is van Trader ami nem csak korlátozottan ad el cuccokat? Mert ha van, akkor gondolom nála vannak komoly cuccok. Ami még hiányzik az a Gauss puska, az az igazi nyami!

További kérdésem hogy olvastam erről az MSO addon-ról. Olyan infót is kicsikartam a GSC oldalán hogy sok egységből álló csapatot képes spawnolni. Nos a képeken én ezt nem láttam még, de az marha állat lenne ha nem csak 3-4 fős lonerek mászkálnának hanem mondjuk dupla ennyi :)

Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák