-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Na egy kis tájékoztatás egy játékállásról!
Tesóm játékát szoktam időnként nézni, én nem játszom mert nyelvet tanulok! Nos tesóm sokkal előrébb van már mint én így érdemes nyomon követnem a játékmenetét. 9. rangot is megkapta már avagy 900 ellenséget ölt meg. Folyamatosan kapja meg a achievement-eket. Zatonban minden feladatot megcsinált most már Jupiteren oldja meg a feladatokat. Nagyon kemény fegyverek jelennek meg. Most már olyan mesterlövész puskája van ami úgy néz ki mint egy Gepárd. Atom brutális. Alfa squad tagjait 1 jól célzott lövéssel simán leamortizálja a földre.
Ruhája egy SSP-99-es ami félig meddig már fel van fejlesztve. Nem vette meg az Exo-t mert szerintem van a játékban Military Exo is (nagyon remélem hogy van és kapható). Amennyiben van (ezt erősítsétek meg kérlek), gyűjteni fog rá.
További kérdésem hogy Pripyaton is van Trader ami nem csak korlátozottan ad el cuccokat? Mert ha van, akkor gondolom nála vannak komoly cuccok. Ami még hiányzik az a Gauss puska, az az igazi nyami!
További kérdésem hogy olvastam erről az MSO addon-ról. Olyan infót is kicsikartam a GSC oldalán hogy sok egységből álló csapatot képes spawnolni. Nos a képeken én ezt nem láttam még, de az marha állat lenne ha nem csak 3-4 fős lonerek mászkálnának hanem mondjuk dupla ennyi
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Erősítő, hangfalak
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest