Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Netfone
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Carasc0
üzenetére
Elvileg Military Exo is beszerezhető valahol, az 1.7-es fordítás közben voltak Military Exo-ra vonatkozó párbeszédek
Amúgy én az exomat a Monolith-től szereztem, nekem az tetszett a legjobban mert 5 artifakt rekeszessé lehetett fejleszteni plusz alapból magasabb volt a súlycipelési limitje mint a sima exonak és asszem ebben a Monolithos exo a legjobb.Pripyatban max a Monolith frakció traderétől fogsz tudni cuccokat vásárolni, meg asszem a bázison is volt egy trader de az ugyanolyan standard cuccokat adott el mint a többi helyen lévő új traderek (aknakereső, mp3 lejátszó ilyenek)
MSO addonnál én nem figyeltem meg ilyesmiket szóval nem tudom
Viszont totál átvariálja a zóna felépítését terület fennhatóság szempontjából az biztos. Asszem még Monolith-osokat is spawnol Zatonba meg Jupiterre. Szóval van benne kraft
Kérdés hogy ebben az SGM addonként szereplő verzióban is benne van-e ez az új spawn system...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G8 - R3 5450U I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro Fülhallgató Teljesen Új Eladó!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Amúgy én az exomat a Monolith-től szereztem, nekem az tetszett a legjobban mert 5 artifakt rekeszessé lehetett fejleszteni plusz alapból magasabb volt a súlycipelési limitje mint a sima exonak és asszem ebben a Monolithos exo a legjobb.
shield