Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Macrodroid
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Hali!
Mivel már negyedszer állok neki, és eddig soha nem sikerült elérni a 'full good ending' -et így rákérdezek.
Az egyik Bagoly -hoz kötődik:
"Bagoly kapcsolatot épített ki Zónán kívüli ügyfelekkel. Információval kereskedik. És ha a pletykáknak hinni lehet, rendszeresen küld jelentéseket az SZBU-nak."Annyi világos, hogy neki kell adni az össze megtalált iratot, PDA-t, stb... Jól tudom? Strelok doksijait is neki kell adni? Vagy azt a 3-at adhatom Strelok -nak, ugye ekkor kapok is egy "Titkok őrzője" achievement -et. Bár a kémrepülő fekete dobozát megint nem adtam neki, gondolom így ez megint ugrik. Az "Információ-kereskedő" achievement -et ezzel ugye alapból buktam. Ez kihat az aktuális befejező képkockára is?
A másik Garik:
"Garik történetei arról, hogyan küzdöttek meg a katonák Pripjaty veszélyeivel, a kísértetváros felfedezésére bátorították a sztalkereket. Az állandó Monolitos támadások ellenére a sztalkereknek sikerült biztosítaniuk az egykori katonai tábort, amit bázisnak használva portyákat indítottak a város mélyére, lassan, de biztosan haladva előre."Szóval én soha nem ezt kaptam, mindig a katonák rossz sorsáról című képkocka jön be. Igazából fogalmam sincs, hogy mit lehet ezzel csinálni. Katona nem hal meg a kimenekítés során, előtte ugye azért pár megpunnyad pl. az irányító, vagy a monolit miatt.
Mit csináljak másképp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OTP Bank topic
- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest