- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai38
aktív tag
Tzs egyébként van Sigerous Mod SOC is de már megosztottam de nem is nézték meg nagyon,fel is hoztam a magyarosítást hozzá hogy jó lenne megcsinálni valahogy de senki nem érdekelt,én toltam egy kicsit jó volt megvolt a hangulata de az orosz nyelv nem az erősségem.Úgy hogy még kordonban befejeztem,sőt bele kezdtem a magyarosításába,de nem voltam kitartó,de viszont nem egy nagy dolog mert benne vannak az eredeti küldik is és ugyebár azok már le vannak fordítva csak össze kéne valahogy illeszteni.Egyébként be vannak sűrítve benne a küldik szövege a régik közé,2-3 mondatos küldik vannak néha több de nem vészes,2-oldalt megcsináltam aztán hagytam a fenébe.
https://www.youtube.com/watch?v=XPXZGHJ1dSs Bocs nem akarlak semmire rá szedni félre ne érsd.Irtam azf·i· csoportnak is de vissza sem írtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Filmvilág
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 1TB m.2
- Dell Latitude 5411 / 10.GEN / i5-10400H / ÚJ 256GB NVMe / 8GB DDR4 / GeForce MX250 / IPS / WIN11
- Gamer AMD Ryzen 3700X (8 core) / 16GB DDR4 / RX 6700 XT 12GB / 1TB SSD /
- Gamer Ryzen 7 3700x (8core) / 16GB DDR4 / RTX 3070 Ti 8GB/512GB NVME SSD/
- Makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB, fekete titán színben, garisan eladó!
- Boya BY-M1 mikrofon
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest