Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz Dr. Akula #3592 üzenetére

"Amíg nem kezdődik el a strelokos küldetés, addig lehetőség van visszamenni az előző pályákra, utána már csak freeplayben, a játék végén."

Köszi, sikerült megtalálnom Garik-ot, a vadászt. ;) A Jupiter-i ládához pedig csak azért akarok visszamenni, hogy minden fegyveremet és felszerelésemet áthozzam Pripyat-ba. :K

"Nekem mindig kifingtak a katonák, de nem sajnáltam, legalább több a szajré."

Én arra hajtok, hogy lehetőleg a csapat minden tagja túlélje. :) Egy olyat már sikerült összehoznom, hogy a 4-ből három - köztük a százados - túlélje.

Nem kicsit kapkodtam minden irányba a fegyveremet, hogy a monolith vezetőt és a mesterlövészeket azonnal leszedjem. :DDD

Mondjuk "Pripyat underground" ilyen szempontból különösen megizzasztott. Teljes csapattal (tehát: Zulu, Kósza, Vánó és Szokolov) mentem, de a borzasztóan buta AI-nek köszönhetően a snork-októl nyüzsgő helyen sokszor kellett visszatöltenem.

Ezek állandóan belerohantak a "sűrűjébe", ráadásul amikor a snork-ok közöttünk cikáztak, akkor egymást is, és engem is lőttek. :W
    (Ilyenkor azért mindig kedvem lett volna elbeszélgetni a játék programozóival. :U )

A megoldás jellemzően az volt, hogy amelyik teremben csak tudtam, előrefutottam (futottam... erős túlzás a kijelentés, hiszen Exoskeleton volt rajtam :D ), aztán a gránátvető és az Eliminator kombinációjával daráltam az ellenfeleket. :K

Ezeknek a pancsereknek pedig nem sok dolguk volt utána. Az egyetlen hatékony segítséget akkor nyújtották, amikor a nagy teremben a monolith sniper-eket kellett levadászni. De egyébként... :Y

Új hozzászólás Aktív témák