Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Egy óra, két rendszer
- Nincs megállás akkuméretben
- Poco F7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timstrike
tag
válasz
Dhampir #35915 üzenetére
Lehetőleg minél több pénzt kell gyűjteni mert a javitások meg fejlesztések hamar leszivják a pénzed. Javasolni tudom,hogy a Jupiter üzem közelében levő zsoldosokat minél töbször kell likvidálni(elég jó cuccok vannak náluk) vagy artikat gyűjteni és eladni(persze az olyanokat amelyek nem annyira fontosak és hasznosak).A zsoldos meg a napkelte ruhákat is eladhatod,hogy egy jobb felszerelést tudjál vásárolni a Bárban levő kereskedőtől.
A Jupiteri támadásnál én a testvér mellé álltam és még mielőtt a Sherkán-al való találkozásra indultam minden jó cuccót elraktam mert tudtam(persze azelőtt már egyszer én is megszívtam),hogy mi vár rám.Később meg ugyanott megtaláltam mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Samsung Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
- HIBÁS! Canon i-SENSYS MF9280Cdn multifunkciós nyomtató
- Monitor audio Bronze 500 +Arcam AVR 390 + Klipsch R-112SW SUB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest