- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
1. Nem baj, ha nem szájbarágós. Éppen amiatt szimpatikus, hogy nem egy "lődd szét mindet" FPS, hanem sztori és küldetés alapú. (Mint egy egyszerűbb RPG és kalandjáték ötvözete.)
2. Komolyan olyan jó az a mesterlövész puska?
Egyszer kipróbáltam, de igen kicsinek találtam a sebzését, ráadásul nagyon visszarúg. Szóval nem használtam. Viszont mivel az egyetlen, amit eddig találtam, "jegeltem" a privát ládámban.
Egyébként sem láttam eddig nagy hasznát, mert a lehető legkevesebb embert szeretném likvidálni. Eddig csak banditákat vadásztam le Szakáll megbízásából (amikor a Sztalkereket akarták kifosztani).
4. Hát ha nem kell később sehová az a 4 db papír ("Utasítás"), akkor természetesen eladom.
Azért kérdeztem, mert nem akarok úgy járni, hogy végigtolom a játékot mondjuk a 95%-áig, aztán ott derül ki, hogy tölthetem vissza a 15%-os állást, mert eladtam a papírokat, amelyek a befejezéshez kellenek. Vagy ennyire nem "kötött" a játék? Nincsen olyan tárgy, amelyet "ideje korán" eladva nem lehet befejezni?
5. Hát ugyebár Fürgénél lehet rendelést leadni különféle fegyverekre és két féle ruhára.
Egy bizonyos összeget előre kér, a többit a termék átvételekor kell kifizetni neki.Azt hallottam, hogy egy-egy fegyver kategóriában több féle fegyver is van, a ruhák esetében szintén ez jellemző.
A rendelést viszont úgy lehet leadni, hogy "Hozz nekem egy jobb pisztolyt/gépkarabélyt/páncélt/stb."
Ezek szerint teljesen véletlenszerű, hogy adott tárgykategórián belül milyen típust fog nekem hozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest