- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Mobil flották
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Szia!
Köszi a segítséget!
Ha jól sejtem a holttestek átkutatását követően jelent meg a térképemen két helyen is zöld színnel jelölve, hogy "rejtekhely"? Azok közül az egyiket felkerestem, de semmit nem találtam ott.
(Viszont egy jelöletlen alagútban, a "vérszopók fészke" alatti csatorna egyik végében találtam egyet, amikor kiváncsiságból elmentem a zárt végéig. Ott volt 1 pisztoly, s némi felszerelés. Ellenben nem volt jelölve a térképen.)
A 15 óra játékon szerintem túl vagyok, ha nem is egy huzamban, hanem több részletben.
A részküldetéseket folyamatosan vettem fel, de egyelőre csak Szkadovszk-on.
A problémám az, hogy a távolabbi helyekre 2.000-3.000-ekért akarnak elvinni, s úgy nehéz, ha kb. 4.000-5.000 maximum a "forgótőkém".
Most Bagoly még 2.000 kér azért az információért, hogy hol találok mérgesgázt. Ha jól sejtem, azt mindenképpen ki kell fizetnem.
A rossz fegyvereket egyébként el szoktam dobni, csak olyat vittem el, ami alig volt sérült. Azt megjavíttatva több pénzt kaptam érte, mint javítás nélkül. Ettől függetlenül ez "aprópénz".
Az 5. helikopter helyszínnél találtam egy másik "artifact"-ot, azért már kétezer valamennyit adnának.
Ezeket eladjam? Honnan tudom, hogy melyik "artifact"-ot kell megtartani, s melyiket eladni?
BTW... kik azok a "kereskedők" és a "fegyvermesterek"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple MacBook
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest