- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Így néz ki a Honor Watch 5 Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Piftuka #3481 üzenetére
fegyvermesterek azok, akiknél a fegyvereket javíttatod, tuningolod.
jól sejted, a hullákat átkutatva jelennek meg a rejtekhelyek a pda-n.
nem tudom, kinek mennyire csalás, mennyire csak amolyan segítség, de vannak kisebb-nagyobb modok, ezekkel tudsz pl. 500 kilót vinni, így azért könnyebb gyüjtögetni és némi pénzre szert tenni.
artifactokról kapsz némi infót, ha a hátizsákban ráviszed a kurzort, vegy rákattintasz, érdemes megtartani, amelyikek csökkentik a sugárzást, a vérzést, növeli a kitartást (tovább tudsz futni) ruhától függően 2-4-et tudsz egyszerre használni, a ruhák is fejleszthetőek.
én is keveredek a részek között, éppen az első résszel játszom, de nem régen fejeztem be a clear sky-t (2. rész), előtte toltam ezt.
ja, és vigyázz, mert nagyon el tud kapni a hangulat
első hsz-ben vannak linkelve egész jó, részletes térképek minden területről.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Piftuka #3481 üzenetére
Általános tanács, hogy próbálj együttélni a zónával. Beszélgess el a karakterekkel. Hol mit találsz.
A kísérőnek pl. lesz egy küldetése, amit ha megcsinálsz utána fillérekért, vagy ingyen is kísér. A kereskedők minden fontos helyszínen vannak. A hajóban a lent a csapos, meg az emeleten is. Hátul meg az iszákos Kardán a fegyvermester.
A csaposnál (asszem Bagoly. Már összefolyik nekem a három rész
) pl elmondja, hogy milyen aritkat keresnek a feketepiacon jó pénzért. Azt tartsd meg magadnak, amit használni akarsz.
Fegyvert venni nem érdemes. Néhány csetepatét ha kiszúrsz, akkor az ott maradt hulláknál találsz sok érdekes holmit. De vigyázz, mert ebben a részben már a gép is rendesen hullarabol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Óra topik
- ASUS routerek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Apple Iphone 15 128Gb 92% Független kiegészítőkkel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest