Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield
üzenetére
Szia Shield, van neked idod, hogy a Chernobyl Chroniclessel foglalkozz, ugy ahogy kertem ?
Ma ujra nekilattam kicsit forditgatni, mint mar emlitettem, nincs mar sok hatra, 3 allomany, ez azokban is szerencsere csak nagyjabol mind 2 soros szovegek.
A nevekkel sem fogok nagyon sokat vacakolni, amire van magyar megfelelo, azt mar leforditottam, amire nincs, azoknak majd en adok egy jol csengo magyar nevet es kesz.Lehet egyeseknek ez nem nagyon fog tetszeni, mert hat nem vag egybe a moddal, de igy jartak
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Windows 11
- LEGO klub
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő