-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
shield #33255 üzenetére
Aha, meg a Lost Alphara is gondoltam.
Modokban annyira nem vagyok járatos, de ha a The Way to Pripyat hibáit kijavították volna (küldetések irányának mutatása) akkor talán elsőnek azt ajánlanám.
Igazából a modokkal az a gondom, hogy rengeteg hiba van bennük, ami sokszor még Windows alatt sem megoldott probléma. Ilyen instabil programokat át portolni Linuxra önfütykösön lövés lenne szerintem.
Egyébként amiket régebben próbáltam (majd belinkelem), pár mod gond nélkül futott Linuxon is, akár a PlayOnLinuxszal vagy önmagában a Wine programmal is Windows-os volta ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Horgász topik
- Poco F7
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Félgép-i7-12700K / MSI MAG B760 TOMAHAWK / 32GB 5600MHz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest