- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
shield #31221 üzenetére
Így sem jön azért sokkal lassabban, főleg hogy van moneyloot addon ami random adhat 250-500 rubelt 1-1 hulla lootolása közben. Szerszámokat hol kell amúgy keresni? Azt tapasztaltam hogy a vanilla stashek teljesen eltűntek pl. Zaton-on. Ez az egy kicsit negatívum nálam, mert így tudom hogy kb sehová nem érdemes bemenni pl. a vanilla CoP pályákon mert úgysem találsz semmit. Legalább pár stasht elhelyezhettek volna itt ott ami bizonyos időközönként respawnol vagy megjelenik benne 1-2 kötszer és lőszer vagy medkit, hogy az ember érezze a késztetést a folyamatos kutatásra meg elhiggye hogy van némi élet a zónában. Mondjuk az meglepett hogy Zatonban 3-6 fős Monolith patrol csoportokba lehet botlani meg sok zombi stalkerbe. Viszont stalkereket még nem láttam csak a Sevchenkon amíg ki nem írtotta őket pár zombi stalker. Noah-t is mindig megölik a zombi stalkerek akárhányszor kezdtem eddig újat, mire odaérek mindig csak a lövöldözést hallom. A népességeket felhúztam direkt 1.5-re a stalkereknél meg a mutánsoknál is, szeretem ha van mozgás a pályákon, de ezek gondolom csak azt befolyásolják hogy hány fős csapatok spawnoljanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Steam Deck
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi haladó szinten
- Sorozatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Thrustmaster t-gt 2 szett
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest