- iPhone topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Elindult a One UI 8 frissítés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Kompatibilitási mód nem sokat ér...
Ha valami nem akar menni akkor nem fog
Nekem ez a tapasztalatom. A vezérlőpult viszont tényleg ott van, csak be kell írni a keresőbe és ki is hozza. Ugyanúgy mint a régi eszközkezelő, stb. A marketre, meg a reklámokra nekem van egy nagyon jó megoldásom (amit amúgy is elsőként teszek meg általában) UAC TELJES (helyi biztonsági házirendben is) kikapcsolása! Így nem pofázik, és nem kell mindenre kétszer igent mondani. És nem működnek a microsoftos hülyeségek sem! Nekem úgysem kell az edge meg a többi. Jól megvagyok nélkülük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest