Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
rétisün #28626 üzenetére
Kösz a tippet! Nem tudom, hogy a hud-ot hogy kell kicserélni.
Viszont újrakezdtem a Szövetség idejét, és most megfigyeltem, hogy a Bárban jó a hud, Limanszkban változik meg. Nem tudom, hogy ez valami hiba-e, vagy direkt csinálták?... Engem eléggé zavar.
És még egy: átírtam egy-két apróságot, például szeretek 8-as jump speed-del játszani (6-os helyett), mert így kevesebbet kell tökölni az ugrásokkal, de onnantól kezdve nem töltődött be egyik mentésem sem. Csak amikor visszaraktam az eredeti ltx-eket, akkor tudta betölteni. Érdekes, ilyet egyik mod-nál sem tapasztaltam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest